January 29, 2011

aku dan pc.....

assalamualaikum........ari ni aku nak cite pasal pc aku jew...tapi ni bukan priyanka chopra..ni pc aku...aku anggap dye pc aku...camne nak mule ak?aku start jumpe dye mse form 3 rasenye...mase 2 aku baek,pmalu,kire budak paling baek la kat kelas...dah 2 duduk depan cikgu plak 2....memang baek sesangat la..hehe puji diri sendiri plak...mase 2 oleh kerana aq baru jew skowla sesi pagi aku pun cube la nak berkenalan ngan cikgu2 pagi....n aku jumpe la sorang cikgu ni...cute jew....mase mule2 2 aku xbape nak borak sangat ngan dye bb aku memang pemalu...pas2 lame2 aku admire kat dye tp just sebagai pelajar dan guru jew k..korang jangan salah faham plak...n ke'admire'an aku sampai la sekarang.....

ade gak la member aku tegur bb aku cam fanatik sangat ngan dye..tapi nak wat camne..aku law suke sesuatu atau seseorang 2 aku memang serius....mungkin bb aku kurang kasih sayang kowt haha k la sampai sini jew la post aku untuk kali ni...eh lupe plak nak cakap..aku rinduuuuu kat cikgu2 aku...esp the fav 2....dorang ingat kat aku tak ek?hurm......k la bubye semua salam........

No comments:

Post a Comment