January 28, 2011

HARI-HARI TERAKHIRKU DI SEKOLAH.....

Hari ini hari terakhir aku g sekolah......bb minggu depan cuti...berat hati nak tinggalkan sekolah...tempat yang selalu beri aku kegembiraan..tak puas lagi aku nak luangkan masa ngan kawan2 aku....tak puas lagi aku nak menatap muka cikgu-cikgu aku especially kedua 2 cikgu fav aku....SETIAP PERTEMUAN PASTI ADA PERPISAHAN....

sejak kebelakangan ni aku selalu takde mood bila dok kat umah..nape ek?mungkin bb aku dok sorang2 kat umah....takde sape kew nak bawak aku g jalan2 cuti nanti??abang2 ngan akak2 aku yang laen semua sibuk ngan life dorang...kenapa aku masih ada kat sini?untuk ape aku hidup?yela mungkin tak boleh salahkan dorang gak bb dorang pun ade family yang nak diuruskan..

tapi aku boring dok umah...k la cite pasal laen plak...tadi ade pj..dapat la aku jumpe c.musalmah..hehe mungkin tadi kali terakhir aku salam n jumpe dye...pastu tadi plak ade bm..dapat jumpe gak ngan c.mazlin..dye pakai baju purple ari ni....argh!!!!! nape ngan aku ni,nape rase bad mood jew dok kat umah....(=_=)

No comments:

Post a Comment