February 25, 2011

DARLING.....

Darling let my eyes meet yours,
Don't stop me,let me love,
The spring is indifferent,my love is restless,
Let the songbirds wait for now,
Darling let my eyes meet yours...

Darling i'm a servant,let me dress the princess,
Restless is restless,let it have satisfaction,
Let it have the heart on the lover...

February 17, 2011

RINDU SETENGAH MATI....

assalamualaikum.....actually pe yg aku nak cite ni xde kne mgena ngan tajuk kat atas ni...just nak cite yang sejak kebelakangan ni aku hepi sangat...mungkin ni kebahagiaan terakhir yg allah nak bagi kat aku sebelun aku jumpe Dye...btw maseh kat kawan2 aku yang terpaksa layan perangai aku walaupun kadang2 menyakitkan ati...tapi korang masih setia kawan ngan aku....mungkin aku xpenting dalam ahli2 wanita muslimah kite*muslimah kew.....harap korang semua hepi.....

maseh gak tok ckgu2 aku yg masih xjemu nak ajar aku kat skowla even though kdang2 aku buat derk jew law cikgu2 aku tanye...aku just takowt dorg xperlukan jawapan aku jew...aku tau kedudukan aku kat kelas camne...mungkin law aku xde dalam kelas pn suasana masih tetap same cam biase....n to MY LALING.....thnk u soooo much bb sudi ajar aku since form 3..walaupun pena ad krisis antare kite,hope kasih sayang antare guru dan pelajar masih tetap utuh dalam diri kite....salam......

February 14, 2011

ESOK CUTI....

assalamualaikum.....huhu sok cuti bb maulidurrasul(btol x ek eja dye)...ari ni kat skowla agak best gak..pagi2 lg aku sampai skowla ade something yg mengejutkkan aku...nape aku jew pompuan yg pakai baju sukan?pastu aku tgok lg budak kelas aku jew pakai baju sukan..yg laen pn ade gak tp dorg ade pj...pastu kat perhimpunan cikgu cakap da xde latihan sukan da...aku salah dapat maklumat kew atau aku salah bace??hurm...nasib baek xkena rotan ngan cikgu..law xmesti aku yg disalahkan bb aku yg bgtau kat dorg semua..

hurm...ari ni kat kelas xde banyak benda yg jadi..cm biase aku ngan kawan2 aku abiskan mase ngan berborak jew...sekali sekale tu bincang sikit la pasal skowla kew,masalah sosial kew*sosial la sggttt....bla bla bla...mase utk balik....saat yg paling dinantikan oleh semua pelajar hehe oleh kerana arini balik cam biase n mmbr aku pun ramai yg balik lambat bb salah dapat maklumat,aku amek keputusan utk dok kat kantin..dayana ade latihan catur,azliza plak tunggu bapak dye..so aku pun tunggu dorg bb aku balik sorg jew arini...beberapa minit kemudian,aku ngan dayana ternampak sesuatu..MY SHAYUNKK la...dye g bli air jp kat kantin..kitorg tgok jew..hehe cm xde keje laen jew...

tanpa dye sedari,kitorg ikot dye drpd belakang sampai ke bilik guru..pastu kitorg pn balik semula ke kantin...MY LALING pn nk balik gak....n MY SHAYUNKK pn dalam perjalanan nk balik..so aku amek decision utk balik gak...samapai kedai terus makan n aktiviti baru aku...TIDUR...hehe bestnye tdo....k la blog babai.....salam...

February 12, 2011

MERENTAS DESA....

assalamualaikum.....huhu arini aku bersemangat nak g skowla bb ade merentas desa...pagi2 lg aku start bmw aku...jiran sebelah mesti bengang jew dengar bunyi deruman enjin bmw ku...huhu *bmw la sgggtttttt)...bmw ku pndu laju..benti jap amek member...pastu sambung balik drift....dah sampai skowla da..macam biase aku g klas jumpe member2 shayunkkk ku...cyg korg!!masuk2 jew ade dayana ngan sue..aku suke sangat tgok sue..bb dye cute..hehe *cute la sggtt...tapi ade something yang buat aku pelik..awalnye dayana datang..selalunye dye la yang paling lambat..maybe bb excited nak lari kowt hehe

beberapa minit kemudian loceng pun berbunyi....so dengan penuh gaye aku jalan menuruni tangge untuk ke dataran sebelum start lari....aku port kedua dari depan...tetibe aku terpandang sesuatu..berbaju kuning...cutenyeeee hehe aku tengok jew dye...agak2 dye prasan x ek?tkowt dye pkir laen jew..hish...aku suke lelaki taw...bengang gak dok tunggu kat dataran 2...guru kelas laen da amek kedatangan da..tapi guru kelas aku yg vogue n sexy 2 xdatang2 gak

ok...da nak lari da...petttt!!!!aq pn mule lari ngan kawan aku..ari ni kitorang semue lari due2 jew..padahal xplan pn...memule kitorank lari slow jew..tapi lelame bengang gak bb tgok ramai yg potong kitorang...so kitorang pn lari la....da la panas...xde angin langsung..papepun time kasih kat abang2 polis n rela yg menjage keselamatan kitorang...hehe

penat gak la nak sampai kat checkpoint 2...mase 2 kitorang jew pompuan form 5...pastu tetibe aku nampak dye lg..dye jage checkpoint upenye...terus aku terbenti..sempat maen tolak2 ngan dayana...malu punye pasal..hehe dayana plak merengek nak minum air kat checkpoint 2..mentang2 la ad 'dye'..tapi aku pakse gak xminum bb tempat2 ramai budak....kitorang pn terus lari..da sampai kat jambatan tetibe ade seseorang potong kitorang..upenye my laling....semalam kate xnk lari..aku kejar dye...laju dye lari....da nk dekat da...dye lari lg..alu kejar balik...dye lari lagi...penat la aku..aku jalan jew..pastu tetibe skandal aku lalu sebelah...dye la satu2nye budak laki yg tego aku...shayunkkk dye...hehe pastu aku kejar my laling balik...dapat jalan belakang dye..tapi kejap jew..dye trus lari dengan penuh gayenye...

sampai skowla da....yeepeeee!!!aq xdapat nombor pn..xpela..at least dapat sumbang mate...n keputusannye nombor 1 temenggung,2 laksamana(cm xcaye jew),3 BENDAHARA(boley la...),4 panglime(wekk :p)...n keputusan yg mengejutkan..my laling dapat nombor 2...wuuu terernye dye....shayunkkkkkkkkkkkkkk kat dye....dah la penat nak tulis lagi,,bubye blog syg....salam...

February 11, 2011

its over....

assalamualaikum....hikhik problem da settle da....finally aku berterus terang ngan dye...yela..xgune kan simpan lelame..n dye pn paham....semalam ade kelas bio..so kitorang pun g la makmal kat atas..tingkat 3 plak tu..memang slim la law ari2 turun naek tangga...kat dalam makmal aku port paling depan sekali..biar dekat ngan cikgu musalmah..hehe..susah taw nk fokus bb kadang2 aku terberangan..best frend aku plak dok sebelah aku..memang best la bb kitorang memang admire kat cikgu tu..hehe

taktau la nak tulis ape lagi....k la duhai blog ku..c u later xoxo(tiru sue hikhik)
salam.....

February 9, 2011

hurm????....

assalamualaikum....hmm...pelik la..member2 aku cakap lately aku asyik muram jew..pastu tak banyak cakap..nape dorg cakap camtu ek?tapi aku rase aku same jew cam biase..law muram tu bab aku catfight ngan seseorang..tapi mase jumpe orang 2 jew...adakah ini tandanya aku dah takde banyak mase??tapi law difikirkan balik,betol gak pe yg dorang cakap...pasal 'org' 2 plak tadi dye cam nak baek2 ngan aq kt fb..tapi sori la...i dont think so...its too late...aku kecewa sesangat...maybe tu gak punce aku muram...

February 5, 2011

DISSAPOINTED!!!!!

Seperti biasa kebahagiaan dan kegembiraan hanya singgah sebentar dalam hidup aku..aku kecewa sangat ngan dye....law dye x ske ape yg aku minat,at least hargai la pe yg aku buat tu....dye taktau kew selama ni aku da banyak bersabar ngan sikap dye..semua benda buruk yang kawan aku cakap pasal dye,aku nafikan....rasa macam tak guna jew aku ingat kat dye..rindu kat dye...mungkin pasni aku kena berhenti mengagumi dye....n mungkin juga pasni aku takkan tersenyum lagi......