February 14, 2011

ESOK CUTI....

assalamualaikum.....huhu sok cuti bb maulidurrasul(btol x ek eja dye)...ari ni kat skowla agak best gak..pagi2 lg aku sampai skowla ade something yg mengejutkkan aku...nape aku jew pompuan yg pakai baju sukan?pastu aku tgok lg budak kelas aku jew pakai baju sukan..yg laen pn ade gak tp dorg ade pj...pastu kat perhimpunan cikgu cakap da xde latihan sukan da...aku salah dapat maklumat kew atau aku salah bace??hurm...nasib baek xkena rotan ngan cikgu..law xmesti aku yg disalahkan bb aku yg bgtau kat dorg semua..

hurm...ari ni kat kelas xde banyak benda yg jadi..cm biase aku ngan kawan2 aku abiskan mase ngan berborak jew...sekali sekale tu bincang sikit la pasal skowla kew,masalah sosial kew*sosial la sggttt....bla bla bla...mase utk balik....saat yg paling dinantikan oleh semua pelajar hehe oleh kerana arini balik cam biase n mmbr aku pun ramai yg balik lambat bb salah dapat maklumat,aku amek keputusan utk dok kat kantin..dayana ade latihan catur,azliza plak tunggu bapak dye..so aku pun tunggu dorg bb aku balik sorg jew arini...beberapa minit kemudian,aku ngan dayana ternampak sesuatu..MY SHAYUNKK la...dye g bli air jp kat kantin..kitorg tgok jew..hehe cm xde keje laen jew...

tanpa dye sedari,kitorg ikot dye drpd belakang sampai ke bilik guru..pastu kitorg pn balik semula ke kantin...MY LALING pn nk balik gak....n MY SHAYUNKK pn dalam perjalanan nk balik..so aku amek decision utk balik gak...samapai kedai terus makan n aktiviti baru aku...TIDUR...hehe bestnye tdo....k la blog babai.....salam...

No comments:

Post a Comment