February 17, 2011

RINDU SETENGAH MATI....

assalamualaikum.....actually pe yg aku nak cite ni xde kne mgena ngan tajuk kat atas ni...just nak cite yang sejak kebelakangan ni aku hepi sangat...mungkin ni kebahagiaan terakhir yg allah nak bagi kat aku sebelun aku jumpe Dye...btw maseh kat kawan2 aku yang terpaksa layan perangai aku walaupun kadang2 menyakitkan ati...tapi korang masih setia kawan ngan aku....mungkin aku xpenting dalam ahli2 wanita muslimah kite*muslimah kew.....harap korang semua hepi.....

maseh gak tok ckgu2 aku yg masih xjemu nak ajar aku kat skowla even though kdang2 aku buat derk jew law cikgu2 aku tanye...aku just takowt dorg xperlukan jawapan aku jew...aku tau kedudukan aku kat kelas camne...mungkin law aku xde dalam kelas pn suasana masih tetap same cam biase....n to MY LALING.....thnk u soooo much bb sudi ajar aku since form 3..walaupun pena ad krisis antare kite,hope kasih sayang antare guru dan pelajar masih tetap utuh dalam diri kite....salam......

No comments:

Post a Comment