March 7, 2011

ISNIN...

Assalamualaikum....oleh kerana arini ari isnin,so xbanyak bende best happened kat skowla...namun begitu pafi tadi adalah sangat xbest..da la bangun lambat..macam2 tertinggal kat umah...kol 7 baru aq bertolak..sebbaek la BMW aq 2 abang aq da setting baek punye..so cepat la sampai skowla..huhu tapi sempat lagi taw aq drift mase otw 2....abang yang bawak satria neo kat sebelah aq 2 bengang jew tengok aq..huhu so a few minute ago aq pun sampai la kat skowla tercinte aq...SMK TAN SRI JAAFAR ALBAR...dengan pantas aq berjalan masuk kelas bb loceng da berbunyi..sat lagi nak perhimpunan....

seperti biase juge aq beratur paling depan..huhu pelajar baek la katekan...sempat gak aq menjeling ke kanan ku untuk melihat MY LALING n MY SHAYUNKK...tapi MY SHAYUNKK jew yang aq nampak...ketika itu juga lah aq terfikir sesuatu...mne MY LALING ek?hurm....xdatang kowt....bla..bla...bla...perhimpunan pun abes...pastu ade kelas kimia..psk....rehat...pi..sej....bi...setelah sekian lame aq akhirnye sekali lagi diskandalkan ngan skandal aq oleh ustaz...buat xtau jew la....

pastu kelas bi berlatih drama...senin nanti ckgu nak tengok..aq kumpulan 1 plak 2....huih.....sangat menstreskan....oops lupe nak bagitau..sedang aq dok sibuk kat kelas kimia..ku lihat kelibatnya melalui kelas ku...dye juge melihat aq..lalu ku lemparkan senyuman sweet ala2 pc bile dilamar pure2 oleh srk..huhu erm...rasenye xde bende nak dikongsikan lagi..lebih baek aq undurkan diri sebelum ade orang yang xsuke ngan care penulisanku ini..salam.....

No comments:

Post a Comment