March 6, 2011

KESIHATANKU MENURUN......

Assalamualaikum.....berdasarkan tajuk yang aq tulis kat atas 2 kesihatan aq memang menurun....bukan secara fizikal sahaja,malah mental ku juga agak merunsingkan....sejak kebelakangan ni aq makin manja la...xtau la nape...luke sikit jew da nak nanges...xtau la ni manje kew atau gedik...kadang2 aq benci gak ngan diri aq ni..cam budak kecik jew...padahal da besar da..n lg satu lately aq selalu sakit kepala..dulu pun camtu gak tapi sekejap jew..sekarang dye datang balik..pastu kan semalam xde selera nak makan...nape ntah??

pagi tadi plak pas mandi mate aq yang sebelah ni cam kabur..aq gune mate belah kanan jew la...tapi sekarang cam da kurang sikit la...pastu lagi pagi tadi aq tengok fon ade budak wish NITE kat aq...xtau la sape...sejak kebelakangan ni ramai budak dok kacau aq..tension kadang2...somebody plez help me!!!!erm k la kepala aq sakit semula la...nanti law ad mase aq update lagi blog ku ini..salam....

No comments:

Post a Comment