March 5, 2011

MALAM...

Assalamualaikum..hehe malam ni tetibe plak aq rajin nk update blog...tujuan aq mengupdate blog ni adalah xlaen xbukan untuk menceritakan kepada uolls semue pe yang aq buat malam2...pada hari kebiasaanya memandangkan aq ngan mak aq tinggal berdue jew kat umah bb bapak aq selalu g outstation bende laen yang aq buat selaen membuat kerja sekolah yang telah diamanahkan oleh guru2 yang mengajar kelas aq kat skowla adalah dengan melawat ke laman sosial yang sedang hangat diperkatakan pada ketika ini..walaupun dengan kehadiran laman sosial laen seperti twitter,myspace,friendster dan tagged namun facebook masih jadi pilihanku bb facebook jew yang aq pandai gune...skype xtry lg..ym plak xpandai gune...

n law aq bosan gak aq akan melangkahkan kaki dan pergi ke dapur untuk mencari makanan...haha..dan terakhir sekali sebelum aq tido adalah berfikir tentang masa hadapan...kadang aq buat muhasabah diri dan berfikir tentang peristiwa2 yang hepi pada sesuatu hari tersebut...n ad 1 perkara yang aq xpena bagitau sape2 even kat kawan2 aq pun...so beruntungla korang bb aq nak bagitau rahsia ni...

rahsia 2 adelah sebelum aq melelapkan mate dan lena di alam mimpi aq akan wish GUD NITE n bagi sedikit ucapan kat orang2 yang aq sayang..cam MY LALING,KAMAL ADLI,PC,n MY SKANDAL(berubah mengikut perasaan)pelik kan bb dorang semue ni bukan tau pun..erm k la da malam ni..sok jumpe lagi...n sebelum 2 aq nak tunjukkan 1 gmbr...for the 1st time taw...gambar ni ku tunjukkan setelah mendapat persetujuan daripada orang tersebut...drum plez.....give a big applause for the one and only....
PRIYANKA CHOPRA!!!!haha MYPC la...SITI NORMAZLINDA(amilynn mazlynn,amilynn syuhada)actually dye la MY LALING yang aq selau tulis...MY SHAYUNKK plak nanti aq tunjuk kat korang ea..erm k la MY MOTHER scold me la coz i asyik mengadap laptop jew...lagipun cuti kan..so nak rest jap..k bubye n salam.....

No comments:

Post a Comment