March 5, 2011

SABTU...

Assalamualaikum....memandangkan arini cuti so aq tulis blog awal sikit...actually nak cite pasal semalam....petang semalam dalam kol 3 aq g latihan drama..tapi just berlatih bace skrip jew...pastu pilih2 lagu untuk background...kitorang wat kat pantai..memule aq ingat kitorang 3 orang jew..upenye ramai..budak laki kelas aq boleh dikatekan semua ade..malu siot..aq dah la xbiase kuar g sane..makin lame makin ramai yang datang..ad yang g deting..tapi malang sekali bagi kitorang bb tetibe ujan..sebbaek kitorang dok kat pondok..aq memang dah lame xbersosial ni..mase dedulu pun dok kat tepi sungai jew teman member deting..xdela romentik sangat...tapi kali ni dok tepi pantai plak 2...angin bertiup sepoi bahase,diiringi lagu industan..fuhh....sweetnye..

namun begitu aq mengambil inisiatif untuk tidak berkate ape2..lagipun aq memang xrapat ngan budak laki kelas aq...my skandal jew la yg layan aq...law x aq cam budak bisu jew....n sedang aq dok sibuk melayan perasaan sambil merenung ke laut aq tetibe rindu kat MY LALING....2la yg aq selalu rase law aq xpuas ati ngan ape yg aq buat..sesekali rase menyesal 2 singgah difikiranku...daripada aq duduk kat sini,lebih baek aq dok kat umah jew,bleh makan,bleh tido,bleh tengok tv...lagipun 2 jew la aktiviti aq law kat umah...

hmm...banyak bende yg aq xtau pasal member kelas aq...so semalam macam2 aq dapat tau..kadang2 rase cam best jew jadi dorang..walaupun dorg slalu g deting,lepak tapi dorang hepi jew...ape yg dorang nak semua dapat...aq plak???hurm..tapi law camne pun aq tetap bersyukur dengan ape yg aq ade sekarang...skandal aq ajak lepak lagi cam semalam tapi xbleh rasenye..bb ayah aq marah.lagipun xelok la kan pompuan lepak ngan laki..dose..law kat skowla 2 mungkin situasi berbeza....

arini aq ade banyak idea plak nak tulis bb aq memang suke kongsi life aq ngan orang laen especially ngan orang yang aq sayang...bangun pagi tadi aq terus terpikir kat dye..nape ek?hurm....da la mia..xpayah la pikir kat dye...dye ade orang laen...ko just kawan dye jew..tapi kan dye layan aq cam aq gf dye taw..seumur idup aq xpena ad laki yang layan aq cam2...ngan budak laen dye cam kasar tapi ngan aq dye sweet jew...huhu pe yang aq tulis ni ha???stop it mai..ko kn nak spm arini...so no feeling2 ok...oops lupe nak bagitau..aq letak pic MY LALING kat desktop..so ari2 leh tengok muke dye law rindu...k bubye salam....

No comments:

Post a Comment