December 29, 2011

about me..

ASSALAMUALAIKUM


da lame gk aq xupdate..xde mase n cm boring plak dok tulis panjang2..bukan ade org bace pn..tp xpela,oleh kerana aq terasa nak menulis sesuatu so aq update la blog ni,arini aq nak cite sikit pasal aq yg maybe xde sape tau..tapi aq tulis mane yg ingat la..yg laen tu maybe post seterusnya..



  • kat dalam dunia ni aq hafal 4 nombor kad pengenalan..aq,ayah aq,mak aq ngan cegu mzlin..haha xtau la cane leh hfal nombor kad pengenalan dye tu..maybe bb dye lahir bulan 6 cm aq ngan ayah aq..so senang la nak ingat..law mak ayah tu memang WAJIB hafal la..senang tok pape urusan nanti..
  • aq paling xsuke law org tanye aq makan pe..member aq pn cm2 gk..bb bg aq rase cm menyebok jew tanye makan ape..cukup la tanye aq da makan blom..
  • n aq pn xsuke law org laen tetibe bgtau dye makan pe..bb aq xtau nak komen ape pasal makanan ni..benda ni salu la berlaku cm yg kat atas tu..rimas la wey..tanye or gtau la benda laen..
hmm 2 jew la kowt yg ade kat fikiran aq skunk..dah xde idea da ni..salam..

2 comments:

  1. wahh !! ic cgu mazlin hafal tuhh !!
    kite puns tak hafal !! hheheeh ...
    btw .. nice entry .. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh bru prasan plak ade komen..hehe jgn gtau dye taw...syyhhh~~

      Delete