December 16, 2011

teruskan hidup...

ASSALAMUALAIKUM


hoho aq bersemangat ni..ngah dengar lagu DUSHMAN MERA...cite dye pon lom kuar lagi..23 aribulan baru kuar..xsabar nak tengok DON 2..tp cam biase la,aq beli dvd jew nanti,xde member nak ajak tengok wayang..tapi beli dvd lagi best,dapat tengok banyak kali..bleh feeling lebih2 haha cite ni action la,xde nak feeling2 nye..law ade pun sikit jew..huhu em PRIYANKA skunk ade kat jaipur..ngah promote DON 2 la n nk g kanpur plak..eh tetibe cte pasal dye plak..xpela,bukan korang kenal pun kan...haa ari tu aq mimpi dye taw..tp xsempat nak tegur dye pn,aq just tengok jew dye..kaku!tapi dye pulak yg tegur akak aq..haha xde kena mengena langsung..


oke2 berbalik semula ngan title aq kat atas ni memandangkan aq da lame xupdate..banyak yg aq tempuh pas SPM tu..tapi aq wat keputusan tok lupekan sume tu n teruskan jew life aq cam biase..aq xnk sebut da name 2 orang manusia tu..aq bukan penting pun dalam idup dorang kan,betol cakap member aq tu..hurm xde idea da nak tulis pe...hidup pun semakin boring,bangun pagi on9 fb,bace TOI(times of india),then bkak twitter plak...pastu dok kedai jew la..xpela asalkan aq xjauh ngan mak ayah aq..hurm salam....


p/s:blog aq memang boring,xcantik..xpayah follow la..(bace pun xkowt)

No comments:

Post a Comment