December 19, 2011

xpayah nak berlagak sangat la....

ASSALAMUALAIKUM


mood aq agak xbaek arini...nak bagi nasihat kt seseorang ni..lantak dye la nak bace kew x..jangan berlagak sangat bleh x??manusia ni same jew,xde yg sempurna..xpayah la kite nak saling kutuk mengutuk ea?xdapat pape pn,dapat dose jew...sume orang xsempurna kat mate ko kn?biarla dorang ngan life dorang tu,ko tu jage life ko..jangan dok sakitkan ati orang lagi..aq tau maybe aq xlayak bagi nasihat kat ko tapi sebagai kawan..tak!sebagai orang yang xsengaje kenal ko aq bagila nasihat ni..walaupun ko da banyak kali sakitkan ati aq..xpayah nak ego sangat la ea?xkemane pn ego ko tu..satu ari nanti ko tau la langit tu tinggi ke rendah(ayat balas dendam)haha laen macam aq arini,maaf la law ade yg xsuke pe aq tulis ni..aq just nak luahkan jew...salam...

2 comments:

  1. tol tu,, tak yah nak berlagak sgt lar kan... *saje jer nak menyebok... hehe...

    ReplyDelete
  2. haha iza..maaf le late,bru jew trperasan komen awk..haha

    ReplyDelete