January 31, 2012

memori menonton AJL 26...

ASSALAMUALAIKUM...dh lame gk aq tak update ek?saje jew..haha memandangkan kat blog orang banyak cite pasal AJL,so aq pun nak cite gak la..abang2 aq ade kat umah,dorang cuti sebulan..so dorang la yg dok pegang remote tu..aq awal2 da ready nak tengok,pas solat isyak jew teros aq g dapur masak mi pama..n abg2 aq pun masak megi gk..best kan megi beramai-ramai..haha mase tu pun aq dok on9 facebook ngan twittercinta hati baruku).tapi abg aq tengok tennis plak..NADAL VS DJOKOVIC..dekat 5 jam dorang lawan..tak abes2 gk..akhirnya kemenangan berpihak kepada DJOKOVIC..aq da agak da,aq memang sokong dye pun..


ok2 berbalik kepada cerita kite pasal AJL plak..dapat gak la aq tengok walaupun paused2 jew..hurm begitulah memori ketika aq menonton AJL..tapi aq bukan nak cite pasal pemenangnya..malas la,yg masuk tu takde kena mengena pun ngan aq..haha k salam...

January 22, 2012

its about DOSTANA

ASSALAMUALAIKUM


hurm DOSTANA...ari sabtu semalam best gile..kol 2 aq start tengok cte DOSTANA kt tv3..memang da lame aq nak tengok cite ni,nak beli cd tkowt membazir plak bb ni bukan cite baru..taun 2008 dye kuar..pelakon dye ade PC!,JOHN ABRAHAM  ngan ABHISHEK BACHCHAN..main actor la dorang ni..DOSTANA maksudnye PERSAHABATAN..so cite ni pasal persahabatan la..tgok poster pun da tau..tp aq amek poster yg agak menutup aurat la..nih dye..





tapi kan ni bukan poster cite tu..ni just scene trakhir kt cte tu..memang best gsesangat la cite ni..memang patot box-office la..cte ni bukan pasal cinte jew..cte cmni la yg aq suke..asyik tengok cite cinte jew,boring plak..demi kawan(pc),john ngan abhishek sanggup bercium..haha tp xtaula btol tk..bb dorg xtunjuk..PC pun nampak cantikkkkkkkkkkkkk sangat..aq suke mase mule2 dye muncul kt cte tu..tp aq tengok sorang2 jew..member aq sume ad hal..xpela,lagipun dorang xminat PC..xpela...hak dorang kn..


aq harap sangat dapat jumpe kawan cm kat cte ni..selalu ada mase aq sedih n happy..tp aq ad kowt kawan cam ni..ok2 aq nk cakap pasal PC plak..semenjak dye rapat ngan SRK banyak sangat org gosipkan dorang..wife SRK(gauri) pn jeles ngan dorang..gauri memang camtu..asyik nak jeles jew..normal la kawin ngan superstar..SRK tu pun satu gak,memule nyanyi lagu "marry me" kat PC,pastu dok mesra2 ngan heroin2 dye,baru2 ni kat COLOR SCREEN AWARDS dye dok kiss pipi KATRINA plak..hish..media pn ape lagi,buat gosip la..cam ada diskriminasi nak jatuhkan dye jew..tp aq tetap minat PC...yeah!nah amek gmbr2 DOSTANA..



                       aq suke gmbar ni..scene mase ni best!



January 17, 2012

saat hujan turun...

ASSALAMUALAIKUM


title kt atas ni xde kene mengena pun ngan ape yg aq nak cite..kebetulan skunk ngah hujan,so aq tulis la camtu..xde idea.wktu cuti ni amat membosankan..kebanyakan kawan2 aq sume da keje,aq jew x..best la dorang..sentiasa berduit..hurm rindu tol ngan kawan2 aq,sebbaek la ktorg still contact kt fb..haha aq terharu ngan fisah..sanggup dye wt video tu..tp aq xsempat plak tengok abes..line xok n da pdm da pn..


n aq pn berbangga ngan kawan2 aq azliza ngan dayana kerana telah mempunyai akaun twitter..haha iza pn da wt blog da skunk..lg cntik drpd aq punye..jeles gk la..haha n follower dorg kt twitter pn banyak..cm nk kejar aq jew..risau plak.ok2 sambung kt post seterusnya ye.

January 5, 2012

aku ade masalah tulang belakang ke???

ASSALAMUALAIKUM


hurm aq sebenarnya ade masalah ni..dah lame da rasenye,since taun lepas..memule aq ingatkan bb aq penat n kurang rehat..tu yg tulang belakang aq dok bunyi jew bile aq baring..tapi sampai sekarang jadi camtu..dah reput kew tulang aq ni??ish takot plak..aq ade gk la mengadu kat mak aq..tapi dye xdel amek serius sangat..maybe ni effect mase aq terkena cakera dulu kowt..then tulang aq da xkuat..teringin gak nk g check kt doktor tp hurm malas plak..sedangkan aq selsema ni pun xmakan ubat..dekat seminggu rasenye..tapi aq wt xtau jew...hurm harap xde yg serius..salam...