January 22, 2012

its about DOSTANA

ASSALAMUALAIKUM


hurm DOSTANA...ari sabtu semalam best gile..kol 2 aq start tengok cte DOSTANA kt tv3..memang da lame aq nak tengok cite ni,nak beli cd tkowt membazir plak bb ni bukan cite baru..taun 2008 dye kuar..pelakon dye ade PC!,JOHN ABRAHAM  ngan ABHISHEK BACHCHAN..main actor la dorang ni..DOSTANA maksudnye PERSAHABATAN..so cite ni pasal persahabatan la..tgok poster pun da tau..tp aq amek poster yg agak menutup aurat la..nih dye..





tapi kan ni bukan poster cite tu..ni just scene trakhir kt cte tu..memang best gsesangat la cite ni..memang patot box-office la..cte ni bukan pasal cinte jew..cte cmni la yg aq suke..asyik tengok cite cinte jew,boring plak..demi kawan(pc),john ngan abhishek sanggup bercium..haha tp xtaula btol tk..bb dorg xtunjuk..PC pun nampak cantikkkkkkkkkkkkk sangat..aq suke mase mule2 dye muncul kt cte tu..tp aq tengok sorang2 jew..member aq sume ad hal..xpela,lagipun dorang xminat PC..xpela...hak dorang kn..


aq harap sangat dapat jumpe kawan cm kat cte ni..selalu ada mase aq sedih n happy..tp aq ad kowt kawan cam ni..ok2 aq nk cakap pasal PC plak..semenjak dye rapat ngan SRK banyak sangat org gosipkan dorang..wife SRK(gauri) pn jeles ngan dorang..gauri memang camtu..asyik nak jeles jew..normal la kawin ngan superstar..SRK tu pun satu gak,memule nyanyi lagu "marry me" kat PC,pastu dok mesra2 ngan heroin2 dye,baru2 ni kat COLOR SCREEN AWARDS dye dok kiss pipi KATRINA plak..hish..media pn ape lagi,buat gosip la..cam ada diskriminasi nak jatuhkan dye jew..tp aq tetap minat PC...yeah!nah amek gmbr2 DOSTANA..



                       aq suke gmbar ni..scene mase ni best!



No comments:

Post a Comment