February 28, 2012

SITI NORMAZLINDA BT AMIR

ASSALAMUALAIKUM....hoho name sape plak kat atas ni ek??haha name cegu aq la...aq mimpi dye semalam..bb tu bangun pagi terus aq update belog ni..sebelum aq terlupe..hehe mase aq mimpi tu cegu mazlin datang umah aq..dok borak2 ngan family aq..lame gak la,dye tak tegur aq pn mase tu,ish agak bengang gk la aq...then dye pn nak balik..so dye salam la ngan sume orang,cm biase aq orang terakhir yg salam dye..aq tunggu dye kat beranda umah...baru  la dye tegur aq,banyak la kitorang bualkan.pastu dye tunjuk satu gambar..wahh gambar dye ngan dak laki,da tunang upenye..2 hari lepas n nak kawin lusa..haaa???cm tak caye aq,terkejut gile..tapi bagus la tunang dye tu..kaye kowt bb da sediakan umah..n nak kate ensem tu ok gk la daripada tunang misha omar kan..haha tak baeknye aq mengumpat pagi2 ni..


btw aq memang rindu cegu2 aq..kawan2 sume..takpela jauh dimata,dekat dihati kn..(wahh ade lagu FORTEEN plak,sedihhhh)ehem arini ari selasa....ade cite ape ek kat tv3 kol 9????haha VANILA COKLAT la...mak aq pun suke cite ni..kami selalu menonton tv bersama-sama...anatare cite fave kami adalah PUTRI YANG DITUKAR,VANILA COKLAT dan BICARA HATI...huhu








February 27, 2012

wink wink~~

ASSALAMUALAIKUM...dk yg aq suke tu jarang on9 da sekarang ni..bz kowt..takpela law dye on9 selalu kang aq jeles plak..lebih baek tak nampak dye on9 kan..pernah gk la sesekali tu aq teringat kat dye tp biase2 jew la..haha member aq plak ngah dilamun cinta,sikit2 cite pasal dk yg dye suke law mesej ngan aq..kadang2 kena berhati-hati gk la ngan ape yg dye cakap bb dye suke tipu aq..so aq percaye sikit2 jew la..nk jage hati dye..haha dye tak bace blog aq pn so tak kisah la law aq nak mengumpat dye kn hehe AZLIZA mesti tau sape kn???hahaha 


ok nak cite pasal life aq plak..alhamdulillah aq hepi jew setakat ni..takde masalah sangat ngan fmly,kawan2...em btw thnks ENCIK A bb sudi mesej ngan sye..cm tau2 jew ngah boring..haha untuk ENCIK A lagi satu plak,banyaknye kwn pompuan awak..ish ish ish jgn jadi playboy ye..tau la muke cute..hehe oh ye semalam aq mimpi lg..makcik aq wt kenduri rasenye..makcik umah sebelah ni la..tetibe nampak cegu musalmah datang..tak sempat nak salam dye bb aq tersepit..kiri kanan ade orang duduk..tak boleh bangun..haha




perasaan:hepi kot...

February 24, 2012

saye suke dye sikit2...

ASSALAMUALAIKUM....something yg aq nk bgtau ni takde sape pn tau,termasuk kawan2 aq..sebenarnya aq nak rahsiakan jew n aq taknak mengaku tp aq terpaksa gak luahkan..aq ade suke sorang budak kat fb ni..nama dye capital N,dye ni kiut,baik..ramai org suke kawan ngan dye..aq pena la chat ngan dye sekali tp cte biase2 jew..sekejap jew pn..hoho tak tau nak cakap pe,malu sebenarnya..aq pn da like page dye ngan follow blog n twitter dye..tp aq xpena pn tweet kat dye..mungkin aq belum bersedia kowt..tp baru2 ni aq dapat tau dye da ade gf,wlaupn takde tulis kt fb tp dye ltak gmbr dye ngan sorang gurl..ofkos la gf dye kn..jelesnye aq..hurm nk wt cane kn,dye BUKAN UNTUKKU...haha


perasaan:sedih,kecewa,redha...

February 20, 2012

xdpt tgok...

ASSALAMUALAIKUM...ehem aq kecikkan sikit tulisan ni..ok sepatutnye ari sabtu aritu aq tengok cite I HATE LUV STORYS kt tv3,tp tetibe takde karen plak..lame gk la,dari pukul 1 lebih sampai 6 lebih..so bergelap la aq kat kedai..sebbaek akak balik,dapat la aq maen ngan anak2 dye tu..ok abes da cite pasal ni,nak cite pasal mimpi aq plak,malam tu mase tido aq mimpi klakar lg..haha 2 mimpi gk..mimpi pertama aq mimpi jumpe MAMAT SEPAH ngan ex dye FIDA..so dorang cite la nape dorang putus.haha klakar tol,tak munasabah pun sebab dye..




ok teruskan ngan mimpi kedua plak...wahhh aq mimpi LEEZ AF4 la...tp bukan ngan dye sorg jew..ade abg aq skali..yg da kawen tu..mase tu LEEZ jadi 'akak ipar' aq..haha dye tegur aq bb bile dye cakap ngan aq aq tak pandang muka dye,aq dok bace majalah WANITA...hehe then aq cakap la ngan dorang aq malu..bb tu aq wt2 pandang laen..tetibe eh2 dye dok cakap aq cute plak bb aq TERsenyum...wahh perasan tol la..haha tp best la kn.yela takde org pun nak puji aq kat realiti..so dapat puji kat mimpi pun ok la kn..



February 17, 2012

mimpi-mimpiku..

ASSALAMUALAIKUM...nak cite pasal mimpi aq nih..ni yg aq just ingat jew la,yg bg kesan kat aq..hahaade 2 mimpi ni,tapi berlainan hari la..mimpi pertame aq mimpi pasal zombi..haha merepek jew..mase tu skowla aq ad wt lawatan g kt mall ni..naek bas..aq dok sebelah jannah mase tu,then kat mall tu kitorang maen game zombi ramai2..ade 2 level..kitorang diberi kad,kena selesaikan misi ape nth aq tak ingat sangat..law nyawa kitorang abes kitorang akan bertukar jadi zombi yg makan manusia..haha serammmm


mase tu aq dok tingkat atas sekali,so yg dah bertukar jadi zombi tu susah la nak makan aq kn,,pastu tetibe abes da,masuk level 2 plak..agak susah kali ni,nyawa aq pn da nak abes tp tetibe tamat da game tu..ahaha aq menang la...


mimpi kedua plak malam tadi..dk kelas aq wt kelas tambahan kat umah aq bb sebelum tu ade kenduri..memule ad aq ngan AZIM jew pastu aq ajak AZIM wt kela kat sini,then kitorang panggil dak2 laen..nk blaja bio rasenye bb ad cegu MUSALMAH..tp eh tetibe dye manje2 ngan aq plak..asal plak ni?manje2 cm adik ngan kakak ok..haha pastu last2 kitorang belajar mengaji plak..baek cegu MUSALMAH ajat kitorang ngaji,siap gtau kat aq lg ayat pe yg kitorang ngah bace..cehhh haha ok salam...

February 13, 2012

ASSALAMUALAIKUM...uhuk haaa...banyak story aq da kumpul ni,daripada ari sabtu tu lg..macam biasa ari sabtu mesti ade cite hindustan kat tv3 kan n aritu pun ade cite KUCH2 HOTA HAI..so ramai la warga malaysia yg eksited nak tengok,siap tulis kt fb,twitter..alahaiii mentang2 la cite tu jew yg korg suke..ehe tak baik pulak aq cakap camtu kn..so aq pn memainkan peranan kat twitter dgn memberi sedikit info terbaru pasal srk,di samping mem'promote' PC....haha malangnye aktor yg aq promote kat dye tu AMAR ASYRAF xbrape tahu pasal B-Town..so tak rancak la perbualan kami..


akhirnya abes gk cite KKHH tu..and aq pon dok borak la pasal cite sabtu akan datang ngan member aq kt twitter..fan PC gak tu..same umur cam aq haha upenye ade gk yg cm aq..ok2 abes da cte pasal KKHH..ni nak cte laen plak..tak berapa lame pas tu aq dapat msj from dye..terkejot gak la bb dulu dye cakap taknak contact aq dh(erghhh abes da air milo aq nih)..dye cakap esok(ahad) dye sampai jhor..dok umah abg dye sebulan..sebelum ni pn dye da janji nak datang tapi aritu tak jadi plak bb dye ade hal..hurm aq baru jew nk redhakan dye tapi dye datang balik..hurm tapi sekejap jew..aq yakin sangat..


salam............

February 9, 2012

lalalalala....

ASSALAMUALAIKUM...<tukar tulisan jp> ehem arini awal plak aq update blog..sebelum update tadi aq bukak blog kawan aq tu..amboiii berubah sume..jeles teramat sangat rasenye,sabarrrr jew la..ok2 nk mule cite ni,malam tadi dalam kol 12 lebih umah aq takde karen,aq lom tido lg mase tu..baru pas tengok tv,pastu berangan jp sambil borak2 ngan RICKY kadang2 cuid haha..pastu baru jew nak lelap tetibe gelap sume,terkejot aq..ohhh takde karen upenye..


emm lame gk la aq tunggu mak aq bawak lilin..sempat la aq imbau kenangan lame mase skowla rendah dulu..hehe ni yg nk cite ni..mase dulu kitorang suke main2 tutup mate,konon nak tengok antu la..permainan tu kena main 2 orang,sorang yg nak tengok antu,sorg lagi dok tolong pegang tangan(salam) sambil cakap la nak tengok antu ape,warne ape..ade gk kitorang tambahkan soalan pasal family sume..haha then tutup mate ngan tangan..pastu eh pure2 nampak antu plak..haha cite la kat kawan2 sume..maka kami pun percaya..da lame tak main bende tu..hehe


hurm camtu la aq abeskan waktu aq kat skowla rendah..best sgt..kadang2 law cegu tak masok aq ngan kawan aq bersila kt sebelah meja cegu..slamber jew la kn,jadi diri sendiri..<amboii cantik mate kareena ni> ok tu jew la aq nak cite,salam...

February 8, 2012

jom berfantasi..

ASSALAMUALAIKUM...almost seminggu aq tak update blog ni..banyak actually nak update tp malas plak nak taip banyak2,hurm aq da mule boring da dok umah..oops kedai la..taktau da nk wtpe kt sane,aq just makan,tido n on9 jew la..abg aq marah asyik on9 jew,so aq xbawak la nb tu..bertambah boring plak.n ade satu malam tu taktau la pe da jadi kat aq,maybe terlalu bosan kowt..dekat kol 8 camtu la..aq balik umah sorang2,malam plak tu..mak aq pelik gk tengok aq tetibe nak balik,dye tak bagi bb malam kn,bahaye...tp aq balik jew..then tengok tv jp pastu baru mk aq ngan yg laen balik.


#sambung paragraph baru,panjang sangat yg tadi
ok2 mak aq pun balik la,bawakkan aq mi pama beberapa bungkus bb aq tak makan lg..n dye pn bawak fave aq biskut CAPTAIN MUNCH..haha sedap taw,bnyk coklat..memule aq wt2 jual mahal,last2 makan gk..n malam tu aq senyap jew..selalunya aq banyak cakap,even bende tak penting pn..hehe saje nak rehatkan rahang..


hurm tapi esoknye aq da ok sikit.mak aq ade gk la bawak aq p kote jp,jalan2..eh2 cm tak same jew ngan title kat atas ni..hehe camni la,aq just suke berfantasi jew time aq bosan tu..kadang2 dok termenung jp..mk ayh aq pon risau ngan aq..kadang2 aq rase cm aq de masalah mental la,nk kena check ni..haha eh2 da lewat da,nk kne mndi..sebbaek ade org ingatkan aq tadi..haha salam...

February 1, 2012

shopping di pagi hari

ASSALAMUALAIKUM...pagi tadi mak aq kejut awal2..terkejut aq,selalunya dye biar jew aq tido,ni sume sebab semalam la..aq xbape sihat sangat,sakit sume badan aq nih.mak aq ajak g kote upenye..nak anta van bapak aq kt workshop,pas anta p bekpes jap bb aq tak sempat bekpes pagi tadi..pastu baru g shopping sikit..


ha...ni nak cite ni,mase kat kedai tu tak ramai orang shopping bb bukan waktu cuti..so just kami ank beranak jew la yg g..hehe lame gk aq kt dalam tu..tp yg pelik tu dak pompuan yg keje kat situ dok tengok jew aq..sampai aq da nak naek keta pun dye tengok gk...mentang2 la aq pakai tudung PASHMINA tadi..hehe.rupa aq cam NAJWA LATIF kew?or DIANA AMIR tu??haha #berangan pulek... k la tu jew kowt aq nak cite,btw mak aq masak sedap arini..huhu salam.....