February 13, 2012

ASSALAMUALAIKUM...uhuk haaa...banyak story aq da kumpul ni,daripada ari sabtu tu lg..macam biasa ari sabtu mesti ade cite hindustan kat tv3 kan n aritu pun ade cite KUCH2 HOTA HAI..so ramai la warga malaysia yg eksited nak tengok,siap tulis kt fb,twitter..alahaiii mentang2 la cite tu jew yg korg suke..ehe tak baik pulak aq cakap camtu kn..so aq pn memainkan peranan kat twitter dgn memberi sedikit info terbaru pasal srk,di samping mem'promote' PC....haha malangnye aktor yg aq promote kat dye tu AMAR ASYRAF xbrape tahu pasal B-Town..so tak rancak la perbualan kami..


akhirnya abes gk cite KKHH tu..and aq pon dok borak la pasal cite sabtu akan datang ngan member aq kt twitter..fan PC gak tu..same umur cam aq haha upenye ade gk yg cm aq..ok2 abes da cte pasal KKHH..ni nak cte laen plak..tak berapa lame pas tu aq dapat msj from dye..terkejot gak la bb dulu dye cakap taknak contact aq dh(erghhh abes da air milo aq nih)..dye cakap esok(ahad) dye sampai jhor..dok umah abg dye sebulan..sebelum ni pn dye da janji nak datang tapi aritu tak jadi plak bb dye ade hal..hurm aq baru jew nk redhakan dye tapi dye datang balik..hurm tapi sekejap jew..aq yakin sangat..


salam............

1 comment: