February 8, 2012

jom berfantasi..

ASSALAMUALAIKUM...almost seminggu aq tak update blog ni..banyak actually nak update tp malas plak nak taip banyak2,hurm aq da mule boring da dok umah..oops kedai la..taktau da nk wtpe kt sane,aq just makan,tido n on9 jew la..abg aq marah asyik on9 jew,so aq xbawak la nb tu..bertambah boring plak.n ade satu malam tu taktau la pe da jadi kat aq,maybe terlalu bosan kowt..dekat kol 8 camtu la..aq balik umah sorang2,malam plak tu..mak aq pelik gk tengok aq tetibe nak balik,dye tak bagi bb malam kn,bahaye...tp aq balik jew..then tengok tv jp pastu baru mk aq ngan yg laen balik.


#sambung paragraph baru,panjang sangat yg tadi
ok2 mak aq pun balik la,bawakkan aq mi pama beberapa bungkus bb aq tak makan lg..n dye pn bawak fave aq biskut CAPTAIN MUNCH..haha sedap taw,bnyk coklat..memule aq wt2 jual mahal,last2 makan gk..n malam tu aq senyap jew..selalunya aq banyak cakap,even bende tak penting pn..hehe saje nak rehatkan rahang..


hurm tapi esoknye aq da ok sikit.mak aq ade gk la bawak aq p kote jp,jalan2..eh2 cm tak same jew ngan title kat atas ni..hehe camni la,aq just suke berfantasi jew time aq bosan tu..kadang2 dok termenung jp..mk ayh aq pon risau ngan aq..kadang2 aq rase cm aq de masalah mental la,nk kena check ni..haha eh2 da lewat da,nk kne mndi..sebbaek ade org ingatkan aq tadi..haha salam...

1 comment: