February 17, 2012

mimpi-mimpiku..

ASSALAMUALAIKUM...nak cite pasal mimpi aq nih..ni yg aq just ingat jew la,yg bg kesan kat aq..hahaade 2 mimpi ni,tapi berlainan hari la..mimpi pertame aq mimpi pasal zombi..haha merepek jew..mase tu skowla aq ad wt lawatan g kt mall ni..naek bas..aq dok sebelah jannah mase tu,then kat mall tu kitorang maen game zombi ramai2..ade 2 level..kitorang diberi kad,kena selesaikan misi ape nth aq tak ingat sangat..law nyawa kitorang abes kitorang akan bertukar jadi zombi yg makan manusia..haha serammmm


mase tu aq dok tingkat atas sekali,so yg dah bertukar jadi zombi tu susah la nak makan aq kn,,pastu tetibe abes da,masuk level 2 plak..agak susah kali ni,nyawa aq pn da nak abes tp tetibe tamat da game tu..ahaha aq menang la...


mimpi kedua plak malam tadi..dk kelas aq wt kelas tambahan kat umah aq bb sebelum tu ade kenduri..memule ad aq ngan AZIM jew pastu aq ajak AZIM wt kela kat sini,then kitorang panggil dak2 laen..nk blaja bio rasenye bb ad cegu MUSALMAH..tp eh tetibe dye manje2 ngan aq plak..asal plak ni?manje2 cm adik ngan kakak ok..haha pastu last2 kitorang belajar mengaji plak..baek cegu MUSALMAH ajat kitorang ngaji,siap gtau kat aq lg ayat pe yg kitorang ngah bace..cehhh haha ok salam...

No comments:

Post a Comment