March 31, 2012

-T I A D A-

ASSALAMUALAIKUM...hurm saya taktau la saya da pena tulis ke blom pasal ni kat blog,takpela tulis jew la..memandangkan xbanyak idea.Saya suka tengok lelaki pakai jubah..lagipun sunnah Nabi Muhammad SAW kn..dapat pahala..law pakai serban skali lagi ok..tapi tak pena lg kowt jumpa lelaki yg camtu..errkk entry saya pasal lelaki jew kn?takpela,dah 18 kn..haha blom cukup lagi la..ok2 sambung balik.Satu hari nanti law ditakdirkan saya ada keluarga sendiri,saya nak didik anak2 saya pakai baju yg saya suka..anak lelaki waktu malam jew kena pakai jubah,especially time solat la..Yg perempuan plak kena pakai baju kurung..bleh pkai t-shirt tp still gk kena pakai baju kurung oke anakku??...haha berangan jew kn..takpela,wt perancangan awal2..semoga termakbul!AMIN....


gambar hiasan sahaja


keluarga bahagia :)




                                                              
                             

March 29, 2012

maaf ye...

ASSALAMUALAIKUM...em camne nk mulakan ek?saya nak mintak maaf kat awak sekali lagi encik tak bleh mention nama bb salah faham ngan awak kt entry sebelum ni.Cepatnye awak bace blog saya ek?haha malu gk la bb camne la saya bleh tulis camtu.Rupanya kenyataan tu tak sama ngan apa yg saya sangka,ni la akibatnya law tulis ikut perasaan kan..


hurm lalalalalala...haha saya pn taktau nak hupdate apa lg ni..hupdate pasal mimpi bleh tak?haaa malam tadi saya mimpi best,mimpi kawan2..tapi maaf ye IZA,saya tak mimpi awak plak..haha mase tu kitorang kat skowla,ade stdy apa ntah..tetibe nampak cegu VOGUE masuk..Pastu dye dok kat tempak cegu2 tu,tetibe dye cakap demam,tak sihat sume..eh same la tu kn..Kesian saya tengok dye..maybe bb semalam tengok gambar dye kowt..haha tak bestnye mimpi saya kan,poyo...

dah tau semua..

ASSALAMUALAIKUM....Hurm tadi saya try GOOGLE nama orang tu,n tetibe ternampak la satu blog yg ade tulis nama dye,so saya klik la..tp tak kuar plak.Then saya baca sume entry dye,mungkin Allah nak sedarkan saya kot,saya terbaca sume kisah2 hidup dk pompuan tu..taktau la nama dye sape.Dan akhirnya saya tau ape hubungan dk pompuan ni ngan orang tu,memang da cukup jelas,sume soalan saya yg tak keluar daripada mulut orang tu da terjawab.Hurm hampir menitiskan air mata gk la bb pertama kali kan saya jadi gila camni,tp pas kawan saya bagi nasihat saya saya da ok sikit.Awak,saya memang tak tau banyak perkara pasal awak,n kadang2 xpena tanye pun..tapi pas baca blog 'kawan' awak tu baru saya tau kenapa awak suruh saya dengar lagu tu walaupun lagu tu slow n takde suara..n maaf la,tak bagi respon bb saya neves bila msj or pm ngan awak,mybe bb saya nak jadi sempurna kot.


Dye memang layak utk awak,dye baek,pandai ambil hati awak,tau apa awak suka,n yg paling penting dye bleh bahagiakan awak..apa yg saya buat sebelum ni memang tak cukup law nak dibandingkan dgn ape yg dye salu cakap kat awak..dye memang ada ciri2 isteri yg awak nak..saya ni perasan kan?haha memang patut la saya hilang nombor awak,so saya takkan dapat ganggu awak lagi.. :)



March 28, 2012

DESI BOYZ




ASSALAMUALAIKUM...woo! DESI BOYZ!haha aritu saya tengok cite ni..hindi film la..best gk cite ni..pelakon dye ade AKSHAY KUMAR,JOHN ABRAHAM,DEEPIKA PADUKONE n CHITRANGADA...act ni cite taun lepas tp skunk baru saya berpeluang tengok kat zee.ni cite komedi sebenarnya tp ade gk la yg sedih2..ok cite ni bermula bila kat negara eropah yg dorg duduk tu mengalami kemelesetan ekonomi,so banyak la yg kena buang kerja kn,akshay ngan john ni tinggal serumah..john ni kire berpendidikan la,ape ntah keje dye..tp last2 kena pecat gk,dye ade gf(deepika) n dorang kapel pn sbb kawan dye akshay yg tolong tp akshay tak suke dorg kapel,geli kowt tgok dorg mesra..n akshay ni plak keje guard kt salah sebuah pasaraya..tp dye ni trlalu baik sgt..n sebab tu la dye kena pecat..dye jaga anak sdare dye bb parents dorg da meninggal..


ish banyak ni,harap sudi bace..hehe ok sambung so bile due2 da benti keje mesti risau kan,sape nk bayar sewa rumah,bil2,yuran ank sdare akshay pn da trtunggak..aq pendekkan la ea,pastu dorg masuk satu kelab err kelab kowt..DESI BOYZ namenye..dye perlukan lelaki utk layan pompuan2 yg kesunyian tu sume la,gigolo la kn..eh tol x eja ni??hehe john xnk bb dye takot gf dye tau,so akshay sorg jew la yg msuk bb dye ni kurang pandai..mase memule dye jmpe customer dye tu dye tolak..


hoho siap gune nama samaran lagi,ROCCO...then tetibe mase rocco ngah dok nyanyi2 kt kelab tu ngan pompuan2 kesunyian john pn datang,terpaksa la kowt..gf dye plak desak dye nk wt grand2 law kawen nnt..name dye HUNTER..then dorg pn da femes dlm klgn pompuan2 sunyi tu,siap masuk you tube plak tu n gf john tertengok...gaduh la kn..then bla bla bla dorg pn benti,gaduh2 n ank sdare akshay pn terpaksa dok ngan fmly bru memandangkan akshay x dapat jage dye..


so akshay ni pn da sedar,dye sambung blaja balik n terjumpe kawan dye mase dye still blajar dulu yg skunk jadi lecturer dye..cantik gk la,,CHITRANGADA name dye..last2 dye da abes blaja..da pandai la tu kn,lecturer(gf) dye tu yg ajr,funny gk la care dye ajr n tak sesuai utk tontonan aq..haha john plak ngah usaha nak dapatkan gf dye balik..last2 baru dapat..da nak abes da ni,tiba la hari tok tentukan sape yg akan jage ank sdare akshay tu n akshay la yg dapat kan..abes da...HAPPY ENDING... :)


                                                             HUNTER & ROCCO


                                                    CHITRANGADA  & DEEPIKA

March 23, 2012

cancel!

ASSALAMUALAIKUM...saya taknak cite pasal SPM oke...n saya pun taktau nak cite pasal ape,mungkin saya taknak tulis blog lagi kowt..untuk selamanya..takde benda yg happy pun dalam life saya ni.aritu saya ada plan nak tulis pasal kisah silam saya bb ade org yg tnya tp saya terlupa yg saya tak boleh kongsi sume kisah hidup saya n sekali lagi seseorang itu sakitkan hati saya,mungkin dye datang balik bb nak sakitkan hati saya kowt..law tu sebabnya berhenti la ye..bb saya dah penat..perlu ke saya selalu kena jaga hati orang sekeliling sya?hati saya plak camne?atau saya memang tak layak untuk semua tu?hurmmmm

March 19, 2012

debaran semakin rancak...

ASSALAMUALAIKUM...debaran ape yg saya maksudkan ye??ofkos la debaran nak amek rsult rabu ni..macam2 da yg bermain kat kepala ni,harap2 rsult saya baik,tak dapat straight A pun takpela..asalkan ada A..saya juga doakan kawan2 saya dapat result yg cemerlang..saya plan nk semak result melalui mesej dule,so takde la saya neves mase amek nanti,at least segala perasaan neves dan seram tu akan berkurangan..itu je kot saya nak tulis..nantikan kemunculan saya yg dulu selepas dapat result nanti..


nota:ayat kena baik n sopan,tambah2 lagi da nk dapat result ni,ibarat penyucian hati la..haha

March 6, 2012

haha malunye...

ASSALAMUALAIKUM...wooo igt lg x yg 'saya' cerita pasal saya suka sorang budak kt fb tuh??haaa nak cerita la ni,semalam saya memberanikan diri wish 'nite' kat dia..ramai lg la saya wish..dalam 4 orang camtu...memula sekali dia yg reply wish saya tp sampai tu je la perbulan kitorang.dia da ada gf kn,so taknak la ganggu..tp ada sorang je yg wt taktau..mungkin dia seorang gay kot bb sebelum ni kat wall dia mostly boy yg komen..haha friend kat fb saya memang banyak gayboy nih..sabar je la,tak sampai  hati plak nak unfriend..




                                    ni la crush saya..nama dia LOGAN..tp saya panggey dia LOG..haha

March 1, 2012

banyak nk tulis ni...

ASSALAMUALAIKUM...aq ade banyak benda nak tulis ni,idea da bersarang kt kepala..baiklah aq mulakan dgn cte ANDAAZ..semalam ari rabu,so kt tv2 ade tunjuk cte industan..ao ANDAAZ la cite tu,tp ni version lame..yg tak bape nk baru ade PC..tp aq layan jew la ngan mak aq..pelik gk bb mak aq pn tengok skali..biase la cite lame kn,dye siap nyanyi lagi..hehe lagu da abes pn dye nyanyi gk..tp btol la,lagu2 dye memang best n ade 1 lagu tu aq taktau tajuk pe cm same je melody dye ngan lagu indonesia tu..tiru leteww..haha


oh ade lagi nak cite ni,sejak kebelakangan ni aq selalu nangis law tengok tv..padahal bukan sedih mane pn..bile dorang nages jew sure aq nangis skali..so kadang2 terpaksa la aq cover ngan mak aq..aq buat2 la pandang tempat laen..haha haa ade lg,pakcik aq RAHAT FATEH ALI KHAN nk datang sini wt concert..wahh macam la aq dapat datang kn..sore dye memang sedap..antare lgu dye yg best lgu TERI MERI PREM KAHAANI ngan DIL TO BACHCHA HAI JI...fuihh aq sampai nk tertido dengar sore dye..eh2 tu jew la aq cite,nk tunaikan kewajipan jp..fardhu terakhir ni..salam...