March 1, 2012

banyak nk tulis ni...

ASSALAMUALAIKUM...aq ade banyak benda nak tulis ni,idea da bersarang kt kepala..baiklah aq mulakan dgn cte ANDAAZ..semalam ari rabu,so kt tv2 ade tunjuk cte industan..ao ANDAAZ la cite tu,tp ni version lame..yg tak bape nk baru ade PC..tp aq layan jew la ngan mak aq..pelik gk bb mak aq pn tengok skali..biase la cite lame kn,dye siap nyanyi lagi..hehe lagu da abes pn dye nyanyi gk..tp btol la,lagu2 dye memang best n ade 1 lagu tu aq taktau tajuk pe cm same je melody dye ngan lagu indonesia tu..tiru leteww..haha


oh ade lagi nak cite ni,sejak kebelakangan ni aq selalu nangis law tengok tv..padahal bukan sedih mane pn..bile dorang nages jew sure aq nangis skali..so kadang2 terpaksa la aq cover ngan mak aq..aq buat2 la pandang tempat laen..haha haa ade lg,pakcik aq RAHAT FATEH ALI KHAN nk datang sini wt concert..wahh macam la aq dapat datang kn..sore dye memang sedap..antare lgu dye yg best lgu TERI MERI PREM KAHAANI ngan DIL TO BACHCHA HAI JI...fuihh aq sampai nk tertido dengar sore dye..eh2 tu jew la aq cite,nk tunaikan kewajipan jp..fardhu terakhir ni..salam...

No comments:

Post a Comment