March 23, 2012

cancel!

ASSALAMUALAIKUM...saya taknak cite pasal SPM oke...n saya pun taktau nak cite pasal ape,mungkin saya taknak tulis blog lagi kowt..untuk selamanya..takde benda yg happy pun dalam life saya ni.aritu saya ada plan nak tulis pasal kisah silam saya bb ade org yg tnya tp saya terlupa yg saya tak boleh kongsi sume kisah hidup saya n sekali lagi seseorang itu sakitkan hati saya,mungkin dye datang balik bb nak sakitkan hati saya kowt..law tu sebabnya berhenti la ye..bb saya dah penat..perlu ke saya selalu kena jaga hati orang sekeliling sya?hati saya plak camne?atau saya memang tak layak untuk semua tu?hurmmmm

1 comment:

  1. janganlah berhenti berblog.. please...
    FROM : pembace setia blog nie 0_O

    ReplyDelete