March 29, 2012

dah tau semua..

ASSALAMUALAIKUM....Hurm tadi saya try GOOGLE nama orang tu,n tetibe ternampak la satu blog yg ade tulis nama dye,so saya klik la..tp tak kuar plak.Then saya baca sume entry dye,mungkin Allah nak sedarkan saya kot,saya terbaca sume kisah2 hidup dk pompuan tu..taktau la nama dye sape.Dan akhirnya saya tau ape hubungan dk pompuan ni ngan orang tu,memang da cukup jelas,sume soalan saya yg tak keluar daripada mulut orang tu da terjawab.Hurm hampir menitiskan air mata gk la bb pertama kali kan saya jadi gila camni,tp pas kawan saya bagi nasihat saya saya da ok sikit.Awak,saya memang tak tau banyak perkara pasal awak,n kadang2 xpena tanye pun..tapi pas baca blog 'kawan' awak tu baru saya tau kenapa awak suruh saya dengar lagu tu walaupun lagu tu slow n takde suara..n maaf la,tak bagi respon bb saya neves bila msj or pm ngan awak,mybe bb saya nak jadi sempurna kot.


Dye memang layak utk awak,dye baek,pandai ambil hati awak,tau apa awak suka,n yg paling penting dye bleh bahagiakan awak..apa yg saya buat sebelum ni memang tak cukup law nak dibandingkan dgn ape yg dye salu cakap kat awak..dye memang ada ciri2 isteri yg awak nak..saya ni perasan kan?haha memang patut la saya hilang nombor awak,so saya takkan dapat ganggu awak lagi.. :)



2 comments: