March 19, 2012

debaran semakin rancak...

ASSALAMUALAIKUM...debaran ape yg saya maksudkan ye??ofkos la debaran nak amek rsult rabu ni..macam2 da yg bermain kat kepala ni,harap2 rsult saya baik,tak dapat straight A pun takpela..asalkan ada A..saya juga doakan kawan2 saya dapat result yg cemerlang..saya plan nk semak result melalui mesej dule,so takde la saya neves mase amek nanti,at least segala perasaan neves dan seram tu akan berkurangan..itu je kot saya nak tulis..nantikan kemunculan saya yg dulu selepas dapat result nanti..


nota:ayat kena baik n sopan,tambah2 lagi da nk dapat result ni,ibarat penyucian hati la..haha

No comments:

Post a Comment