March 28, 2012

DESI BOYZ




ASSALAMUALAIKUM...woo! DESI BOYZ!haha aritu saya tengok cite ni..hindi film la..best gk cite ni..pelakon dye ade AKSHAY KUMAR,JOHN ABRAHAM,DEEPIKA PADUKONE n CHITRANGADA...act ni cite taun lepas tp skunk baru saya berpeluang tengok kat zee.ni cite komedi sebenarnya tp ade gk la yg sedih2..ok cite ni bermula bila kat negara eropah yg dorg duduk tu mengalami kemelesetan ekonomi,so banyak la yg kena buang kerja kn,akshay ngan john ni tinggal serumah..john ni kire berpendidikan la,ape ntah keje dye..tp last2 kena pecat gk,dye ade gf(deepika) n dorang kapel pn sbb kawan dye akshay yg tolong tp akshay tak suke dorg kapel,geli kowt tgok dorg mesra..n akshay ni plak keje guard kt salah sebuah pasaraya..tp dye ni trlalu baik sgt..n sebab tu la dye kena pecat..dye jaga anak sdare dye bb parents dorg da meninggal..


ish banyak ni,harap sudi bace..hehe ok sambung so bile due2 da benti keje mesti risau kan,sape nk bayar sewa rumah,bil2,yuran ank sdare akshay pn da trtunggak..aq pendekkan la ea,pastu dorg masuk satu kelab err kelab kowt..DESI BOYZ namenye..dye perlukan lelaki utk layan pompuan2 yg kesunyian tu sume la,gigolo la kn..eh tol x eja ni??hehe john xnk bb dye takot gf dye tau,so akshay sorg jew la yg msuk bb dye ni kurang pandai..mase memule dye jmpe customer dye tu dye tolak..


hoho siap gune nama samaran lagi,ROCCO...then tetibe mase rocco ngah dok nyanyi2 kt kelab tu ngan pompuan2 kesunyian john pn datang,terpaksa la kowt..gf dye plak desak dye nk wt grand2 law kawen nnt..name dye HUNTER..then dorg pn da femes dlm klgn pompuan2 sunyi tu,siap masuk you tube plak tu n gf john tertengok...gaduh la kn..then bla bla bla dorg pn benti,gaduh2 n ank sdare akshay pn terpaksa dok ngan fmly bru memandangkan akshay x dapat jage dye..


so akshay ni pn da sedar,dye sambung blaja balik n terjumpe kawan dye mase dye still blajar dulu yg skunk jadi lecturer dye..cantik gk la,,CHITRANGADA name dye..last2 dye da abes blaja..da pandai la tu kn,lecturer(gf) dye tu yg ajr,funny gk la care dye ajr n tak sesuai utk tontonan aq..haha john plak ngah usaha nak dapatkan gf dye balik..last2 baru dapat..da nak abes da ni,tiba la hari tok tentukan sape yg akan jage ank sdare akshay tu n akshay la yg dapat kan..abes da...HAPPY ENDING... :)


                                                             HUNTER & ROCCO


                                                    CHITRANGADA  & DEEPIKA

No comments:

Post a Comment