March 6, 2012

haha malunye...

ASSALAMUALAIKUM...wooo igt lg x yg 'saya' cerita pasal saya suka sorang budak kt fb tuh??haaa nak cerita la ni,semalam saya memberanikan diri wish 'nite' kat dia..ramai lg la saya wish..dalam 4 orang camtu...memula sekali dia yg reply wish saya tp sampai tu je la perbulan kitorang.dia da ada gf kn,so taknak la ganggu..tp ada sorang je yg wt taktau..mungkin dia seorang gay kot bb sebelum ni kat wall dia mostly boy yg komen..haha friend kat fb saya memang banyak gayboy nih..sabar je la,tak sampai  hati plak nak unfriend..




                                    ni la crush saya..nama dia LOGAN..tp saya panggey dia LOG..haha

No comments:

Post a Comment