April 29, 2012

lama tak jumpa....

ASSALAMUALAIKUM....bila da nak masuk 18 ni,teringat balik kenangan mase
kecik2 dulu,mase still pra lagi..dulu sye tak masuk tadika..Masuk pra kt SK GEMBUT 
yang tercinta,banyak sangat kenangan manis n pahit kat sana..Sye tetiba cite pasal skowla
rendah ni bb semalam terjumpe cegu yg ajar sye mase pra..cegu faveret la..n sye pn faveret
student dye kot   Still ingat lagi dye cakap sye ni sensitif..tapi takpela,oleh kerana yg cakap tu cegu faveret kn,so takde marah pn..suke kot..haha name cegu tu cegu ZANARIAH..
panggil dye cegu ZANA..tapi dulu dye tak panggil sye ngan name 'mai',
tp dye panggil sye 'izah'..wahh eksited sangat ade orang panggil name tu bb realitinya
sye memang kurang suke orang panggil sye ngan name 'mai' tu...
haha taktau la nape..tp kawan2 sume panggil name tu..Em takpela,panggil la pape
pn,asalkan name yg baik..

ok sambung balik cite pasal cegu zana,sye terjumpa dye mase g umah akak
semalam,mase nak balik...tapi sebelum tu akak dah cakap da yg kay bawah ade cegu..kawan dye..pastu mase turun nak balik nampak la cegu tu nak naek atas lepaking ngan akak wahh haha secara kebetulan jew bb dye ngah betol aircond kat bawah..tapi sye tak tengok pn bb ingatkan tak kenal..Tengok sekali imbas jew tapi sye perasan yg dye tengok sye..pastu kitorang terus la balik..Tengah hari tadi baru akak sye bagitau tu cegu pra sye..Rugi betol tak salam dye,mesti dye cakap sye da sombong kan??
maaf la cegu,seriously memang tak kenal cegu..da gumuk sikit da hehe tapi
comelll...haha arini gak nak carik dye kat fb..semoga pencarian jejak kasih ini
berjaya!


mood:rindu

No comments:

Post a Comment