April 4, 2012

merindukanmu....

Merindukanmu -DMassiv

Saat aku tertawa diatas semua
Saat aku menangisi kesedihanku
Aku ingin engkau selalu ada
Aku ingin engkau aku kenal

Reff :
Selama aku masih bisa bernafas
Masih sanggup berjalan
Ku kan slalu memujamu
Meski ku tak tahu lagi
Engkau ada dimana
Dengarkan aku
Ku merindukanmu

Saat aku mencoba merubah segalanya
Saat aku meratapi kekalahanku
Aku ingin engkau selalu ada
Aku ingin engkau aku kenal
Kembali ke ref:

ASSALAMUALAIKUM....hey folks!korang tak rase ke petang ni petang yg sangat indah??haha petang saya kt kedai ni sangat nostalgia..lagu2 yg berkumandang kat radio sume lagu lelame..KLASIK NASIONAL la katekn...takpela,best gk dengar lagu2 lame..Btw,kat ats ni lagu faveret saya,da lame da kowt lagu ni,tp baru skrg teringat nak tulis pasal lagu ni..saya dengar lagu ni pn from cte indonesia kt astro prima,lupe plak pe tajuk dye.Lirik dye yg chorus tu best kn?mse saya ngah suke sesangat ngan lagu ni saya anta lirik dye kt cegu VOGUE..agak rimas kot dye agaknye,slalu sgt saya anta lagu2 kat dye..teruk kn?maaf la ea cegu,saya tak matang lagi mase tu..tp skrg saya da matang kn?msj cegu pn da jarang,law x mase dulu ari2 wish morning ngan nunite kt cegu..

err tu jew la kot nak tulis..sok saya hupdate lg okey..tata~~~

2 comments:

  1. dah lame tak dengar lagu nie.. lagu ni best, suke dengar muzik dye, slow jer.
    lagu ni kalau nyanyi dengan penuh penghayatan boleh meleleh air mate.. hihi

    ReplyDelete
  2. kannnn.....takpe2,nanti saya nyanyi lagu ni pastu rakam..then saya anta kt awak...haha

    ReplyDelete