April 22, 2012

penat....

ASSALAMUALAIKUM...selamat hari ahad kawan2,ahad sye penat sikit tp ok la kot.
Petang tadi kol 3 g umah makcik,nak sambut birthday cucu dye..Tapi tak ramai datang bb sdare laen sume bz,makcik2 g meeting,ayah sye pn join gk..So dlm fmly sye tinggal sye,mak,akk n fmly jew la g..
Kitorang fmly yg terawal sampai mase tu n tuan punye rumah pn lom bersiap lg..Tahap
kepanasan memang tinggi la mase tu,then lelame sikit baru la datang fmly kedua..pastu borak2 sikit then baru la start acara memotong kek..Mase sye tengah makan tu dorg puji la anak kazen sye tu,tingkatan bape ntah,mase kecik kitorang slalu maen same2..tapi bile da besar tak rapat da..
Dorang puji bb anis tu da besar da,tinggi plak tu..Sye jew yg tak besar2..
fmly sye memang camtu kot,tp tak kisah la kan..asalkan sye lebih tinggi drpd akak sye
yg da berkeluarga tu hahahaha 

pas abes party tu kena bukak kedai plak..Agak penat la,2 hari sebelum ni sibuk
jage anak sdare,asyik nak dukung jew..bbtu la sye ni tak besar2,tak cukup mase nak makan.Bulan 
depan lagi bz rasenye..takpela,demi anak sdare yg tercinta kan..Hurm sunyi da umah sye malam ni,tinggal 3 orang jew..law 4 kn best..hehe

1 comment:

  1. naper plak ke berempat.. sape kah lagi sorang itu??

    ReplyDelete