April 5, 2012

PUNAR VIVAAH


ASSALAMUALAIKUM....kat atas ni tajuk cerita taw,drama kt zee..yg salu tengok zee tau la kowt...tp ni cite baru,start dalam minggu ni rasenye tp sye baru tengok 2 episod..Busy sikit minggu ni..Cite ni best gak taw,banyak tunjuk pasal nilai kasih sayang antare ibu n ank,ngan ayh n ank..ok sye kenalkan hero dye ea..


ha..ni la hero nye,name dye xtaula sape,gugel la ea law korg nk tau,kalau nk tau la....si abang kt atas ni berstatus duda...Ade 2 org anak(kot) pompuan,kecik lg..cumelll..hehe taktau la sebab wife dye meninggal bb tak tengok dari awal..So dye la yg jage anak2 dye,memang penyayang...dh la muke ensem,bertanggungjawab,pastu mak dye sruh kawin lagi pn dye taknak bb bagi dye takde sape bleh ganti tempat wife dye,setia kn...hehehhehehe


ni plak heroin..cantik kn?n name dye pn sye xtau..Dye ni lebih kurang la cm abg ensem tu,dye brstatus janda tp ank sorang jew..cute boy...bile tengok dye layan anak dye tu,sye tetibe 'ter'berangan nak ade ank..haha tapi kesian gk la dye ni,dye jd janda pn bb asben dye tinggalkan dye,so dye dok umah mertua dye...dye bertuah bb mak mertua dye da anggap dye cm anak sendiri..Ade satu episod yg sye tengok tu kt umah mertua dye wt majlis kawin err btol ke ayat ni  so salah satu tetamu yg datang tu ternampak si heroin ni,dok mnari2,pastu terserlah la sifat keibuan memang ibu pn  So makcik kayess ni berkenan la nk jodohkan ngan anak dye yg bleh tahan ensem bulu mate lentik Makcik ni pn terlalu eksited sampai tak siasat background akak beautiful ni n tros nak masuk meminang..last2 baru tau..then datang la perangai org kaye,dok kutuk2 akak gorgeous ni,ciannnn dye...

hurm rasenye dorg kawin nanti,memang sesuai la kn tp waktu nak mengecapi kebahagiaan tu mesti ade konflik,memang sedih la nnt...hurmmm promo cite ni best taw,lagu dye best gile..law korg brminat nk tgok,sile la..waktu tak sure kol bape tp sebelum cite RAM MILAYE JODI..my faveret gk..hehe ok tata~~~

#maaf,imej kurang jelas



No comments:

Post a Comment