April 27, 2012

sebab lain~~

ASSALAMUALAIKUM...agak lama sye tak update blog ni kan,mental tak
seimbang sikit..Tapi sekarang da ok sikit kot,lagipun hari ni hari jumaat kan,terasa auranye..haha anda sume tengok NADA CINTA tak?law tengok mesti kenal
watak DR ALVIN tu kn?suke sye tengok dye tu walaupun kadang2
dok kutuk dye bb jahat sangat tapi dorang berlakon jew kan,tak payah la nak benci betol2..Em muka dokter ni cm muka cegu sye la..sebijik kot..haha berbunga hati bila tengok dye..So dokter ni jugak adalah sebab lain sye tengok cte ni,ape ntah name
sebenar dye..malas nak gugel..Eh2 da jumpe da name dye..Fadli name dye,ni nak carik
gambar dye plak tp line kat sini agak sopan sikit,kesabaran kena tinggi sikit..Adoyai 
tak jumpe plak,laen kali la ye..maghrib da ni,sekian...

No comments:

Post a Comment