April 19, 2012

VIOLIN Cinta Luka

ASSALAMUALAIKUM....title kat atas ni tajuk drama kat tv2 sebenarnya..Ngah tengok la ni,pasal ape ntah,tengok sikit2 jew..Yg pastinya ada kena mengena ngan violin..Best gak dengar bunyi violin kat cite ni,rasa tenang jew..Teringin nak maen violin tp takde plak,yg arwah atok punye ade la..Takot plak nak pinjam bb arwah atok maen violin tu mase dye aktif ngan ghazal..Dulu tiap2 ari jumaat malam jew mesti geng2 ghazal dye berlatih kat umah sye..Ayah sye pn join gk,sekarang bila arwah atok da meninggal dorg da tak berlatih kat umah da..Tapi kat umah sye still ade lg alatan tok ghazal,ade gambus,tabla ngan satu lg benda tu,ape ntah name dye..
Manusia memang camtu,bile da takde baru la nak ingat balik..Tapi memang best pn tengok dorang berghazal ni,walaupun bising tp meriah n ade satu rahsia nak gtau ni..Dalam group ghazal kn ade penyanyi kn,sye slalu berangan nak jd penyanyi group ayah sye haha tapi mase tu tak pena terfikir nak maen violin..Sye harap satu hari nanti sye dapat gk maen violin..Tak dapat maen pn dapat pegang pun jadi la kn haha merepek tol 

i want this for my bufday =D



law tak mampu yg tadi,yg ni pn bleh...



nak semuaaaa!!!!!!!

No comments:

Post a Comment