May 24, 2012

banyak nak cite

ASSALAMUALAIKUM....hai rakyat sekalian!lame beno rasenye
sye tak menghupdate blog ni..maka dengan itu,banyak lah juge sye nak tulis.
tahun ni macam best plak blaja form6..hal ini kerana banyak cikgu baru yg ajar..
hehe cikgu lelaki la..
  1. SIR DANNY-ajar muet,stdy kt sydney plak tu...kegilaan ramai ni..sye juge kecik jew orangnye....
  2. CIKGU YUSRI-ajar p.am...seronok blajar ngan dye taw..
haa..nak cite lagi ni,aritu sir danny suruh ktorg buat presentation..tajuk dye
"KINDNESS BEGETS KINDNESS" so grup sye wt drama tp
sir bg lagu,pandai2 la guna kan,ktorg dapat lagu WHAT MAKES YOU BEAUTIFUL!
tak best nye aritu ktorg tak bawak netbook..so sir guna laptop dye
bagu ktorg dengar lagu tu..haaa ade sesuatu terjadi!kebetulan mase tu sir
duduk sebelah sye,then dye letak la lappy dye depan sye n secara
tidak sengaja nampak la sye ngan dye kat skrin lappy tu..ala cam cermin la
kan..huhu terkunci terus mulut..
so lepas kejadian aritu lebih kerap la kami jumpa dan terserempak..


No comments:

Post a Comment