May 2, 2012

episod RMJ yg sedih..

ASSALAMUALAIKUM...tadi sye tengok cite RAM MILAAYI JODI/RAM MILAYE JODI..
taktau mane satu ejaan yg betol..haha due2 kot..episod kali ni sedih giler..episod ni mak mertua
mona,asben dye anukalp ngan abg ipar dye aditya nk p masuk meminang tok aditya nih..mase otw
nk g tu dorang eksiden..Anukalp plak tak pakai seatbelt,mak dye da suruh da tp
dye cakap jap lagi..So dye tersepit kat bawah keta..Mase eksiden tu mak dye sedar tapi tak
sempat nak kuarkan anukalp,lagipun tak kuat nak angkat keta..Pas kuarkan aditya jew
terus keta tu meletup..sedih gile..

Then mak aditya ngan aditya pun balik..dengan penuh darah n luka bagai..mak dye
trauma,orang laen tanye dye senyap jew sambil bawak abu mayat anukalp..Terkejut family
sume,nangis2..tapi mase tu mona lom balik lagi..g mane ntah..Pas dye balik dye
terkejut bb ramai orang kat umah dye then tanye la kat family..pastu dye carik
anukalp..Pas tau yg asben dye da mati dye macam tak percaya,sampai da nak 
kuar p carik asben dye,mak dye pun kejar dye n gtau balik kat dye yg 
asben dye dah meninggal...BERSAMBUNG...haha

tapi memang sedih la..rasenye scene sedih tu dalam 10 minit kot..sye pun sampai
nangis2 tengok cite tu tadi,macam faham plak perasaan si mona tu..kesiannn dye..
patut la mase anukalp berbual ngan mona kat dalam fon dye laen macam sikit,taknak balik la
apela..pastu mase ngah makan ngan mak dye n abang dye pun dye laen gak..jadi
balu la mona tu..sebbaek lom ade anak lagi..ntah2 kawen ngan aditya kot..dorang memang baek 
pun..tu jew la sye nak cite..masih terasa kesedihan mona..tunggu episod seterusnya malam ni
plak..

SARA KHAN as MONA


sweet kan sara khan ni..eh baru perasan,bibir dye macam sye..law tengok
gambar kat atas mungkin tak jelas kan..tengok rmj la law nak tengok yg clear...

No comments:

Post a Comment