June 29, 2012

awesome la kot

ASSALAMUALAIKUM
Yuhuu peeps!
Selamat Hari Jumaat yg penuh dengan keberkatan..
Hari ni kat sekolah tak belajar pun bb ade hari terbuka.
Tapi kelas mai tak terlibat,so kitorang jadi penyambut tetamu jew la..
Then tolong tunjukkan kelas kat mak ayah budak lain tapi kitorang taktau sangat pun
kedudukan kelas kat sekolah ni..hehe
Tapi sebbaek la sir danny tolong tunjukkan...
Seperti yg dirancang hari ni tak ramai yg datang..bagus sangat.
Bila dh boring tu kami pun ambil keputusan balik awal memandangkan
takde da ibu bapa yg datang..
Ngeee kena tahan ngan pak guard plak...
Malu sungguh,pak guard tu takot mai merayap tempat lain jew..
Sebbaek la mai balik ngan ayah,so dapat la balik dengan jayanya!

*esok ade jom heboh kat angsana tapi tak dapat g.. :( tak dapat jumpe
FIZA...

1 comment:

  1. kite lagi best, kite tak g sekolah tadi.. duduk asrama online jerr.. haha

    ReplyDelete