June 26, 2012

best jugak

ASSALAMUALAIKUM....hari ni penat gile,kat skowla tadi ade karnival tingkatan 6.
Skowla mai jadi tuan rumah,so ramai la budak2 skowla laen datang...
Macam2 kaler baju ade.
Tapi mai tak masuk pn,just  kena bunyikan loceng jew..
Mula2 tu agak nervous gk la bb tak pena pn terlibat ngan pape pertandingan
cam ni,tengok pn tak pena..
Tapi lame2 da paham da sikit2.
Paling best mase SMKA lawan SMK BANDAR EASTER..
haha nampak sengit jew.
Tapi kesian gk la ngan budak2 SMKA tu,tak sempat nk huraikan isi,mase da abis..
takkan la mai nak tipu kot,terpaksa la bunyikan loceng..
Budak pompuan tu dok pandang jew,bengang kot..jangan salahkan mai ye..
Sye hanya menjalankan tugas..
Tapi sedih gk la bb skowla mai tak dapat masuk final.. :(
budak2 BANDAR EASTER tu banyak idea kot..n cepat
berfikir...Habis da untuk arini...
Pukul 3 lebih kot baru kitorang balik.
Memang penat gile la..esok ade lagi tapi taktau la mai terlibat tak..
Harap2 tak,penat da dok bunyikan loceng tu haa..
Ok tu jew nak cite kot..bubye...


1 comment: