June 22, 2012

hanya..untuk kamu.....

ASSALAMUALAIKUM....wahh da makin rajin nampaknya jari-jariku ini
nak update blog...haha hal ini kerana sedih sangat rase di hati..haha title kat atas
ni takde kena mengena pn sebenarnya..haha tapi takpela..my blog kn..
suke ati la nak tulis ape pn...
*kali ni gune 'mai' plak,malas nak gune 'sye'
kawan2 mai sume tau yg mai memang suke sesangat tengok
cite hindustan..
And mai sangat berbeza ngan dorang bb sorang sume minat
k-pop..kadang2 rase cm ketinggalan gk
tapi suke ati la kn?minat masing2...mane leh pakse,,hempuk kang haha
Tapi kadang2 demi nak jaga hati kawan2 mai layan la jugak k-pop ni..
tp time happy jew la,berserabut kepala law dengar time sedih2 ni..
Dorang pn kadang2 ade gak join mai nyanyi lagu2 hindi ni...*eh hindi ea
terima kasih ye kawan2,anda sume tak pernah marah pn
minat sye macam tu...
Tapi mai tak keseorangan taw...
afisah pn suke gak tengok cite hindustan ni...so ade la jugak
kawan nak cite pasal gosip B-Town tu...haha
Tadi kat kelas kami menari taw,cm lagu mann tu...*mesti taktau kan
haha boring punya pasal bb cegu eko tengah mengajar budak2 eko
kat depan..
harap cegu tu tak perasan...

ngeh3 nak cite pasal reaksi family mai plak ni...ekceli dorang tak kisah
sangat..cuma ayah jew la tak suke sikit bb paham2 jew la kan pakaian dorang tu..
haha adik beradik yg laen pn kadang2 join mai jugak..
haha tapi mai la lagi teruk.
jangan salahkan mai plak,dulu sape suruh beli cite hindustan banyak2..
haaa kan da dapat adik yg obsess macam ni...kat umah pn 
dengar radio india taw..tapi bukan tamil la..guna bahasa hindi..
paham2 la jugak sikit2...
Oh ye,malam ni kat  THR GEGAR ade hindipower...
memang best gile lagu2 dye,kadang sampai nak tertido...haha
tapi bercampur ngan lagu melayu la plak...
taktau nape,da lame tak dengar..
Tapi kelemahan dorang DJ dorang jew..
sebut name lagu ngan cite salah..
Kadang2 geram jugak...meh la biar mai jadi DJ...sure cite pasal PC ngan
TERI MERI KAHAANI jew..haha
Ok2 da banyak membebel ni,bubye~~

No comments:

Post a Comment