July 18, 2012

HAPPY BIRTHDAY PRIYANKA CHOPRA!

ASSALAMUALAIKUM
Hari ni special sikit..Birthday PC la..hehe eksited ni..
Trending kat twitter,kat fb pn bleh tahan gak sampai sume page bollywood
tukar dp PC..
Tapi yg tak best nye semalam tak dapat twit ngan fan pc yg laen..
Semalam tido awal,ruginye la..si dia pn ade..
Tapi takpela,asalkan dapat wish kat PC,pagi tadi agak berseri sikit hehe
Terima kasih pada kawan2 yg turut menyerikan hari saya :)
Eh2 lari topik plak,arini nak cite pasal PC je..
Yang ke-30 dh,tapi still cantik ok..
Malam ni fans PC nak wt trending lagi..jap lagi la ni.
Tapi sume dari india n singapore..
Takde geng la,nak join kew tak ek???
Tengok la nanti..ok ni dia pic PC :)




July 17, 2012

3 bulan :(

   ASSALAMUALAIKUM
sedih la,orang tu dh tak on9 twitter da..3 bulan plak tu
nak exam katenye..memang tak berseri la timeline mai ni..
Tapi hari2 baca twit dye,pastu tgok profil fb dye..
Esok birthday PC..cam tak meriah da rasenye bb takde orang tu..
Yela dye kn biggest fan PC kat singapore,mintak2 dye on9
twitter jap..
em tu jew la kot nak tulis untuk hari ni..salam...

July 13, 2012

kelas saya

ASSALAMUALAIKUM
pergh lama gila kot tak update blog ni..dekat sebulan rasenye..
eh yeke...ntah la
mai busy sebenarnya..bukan busy wat hmwrk,
tapi busy ngan drama untuk muet tu..
tapi cm fail je,lupa skrip,tertinggal scene.
tu la akibatnya law xde practice..
tapi takpela,benda da lepas..nak marah pun da tak guna.
Haha tak sampai seminggu pun settle tok drama tu.
Malas je nak update,takde pape yg nak dikongsi.
So far best gak la jadi student form 6 ni..lower 6 memang
untung,dapat on9 dalam kelas..tak kisah la
cikgu masuk ke tak,
tapi kadang2 cikgu suruh tutup netbook dulu n fokus belajar.
Mesti ramai yang jeles ngan kitorang kan??
Haha biar la kitorang fun2 dulu,taun depan nak stpm..
Bulan 11 ni pun ade exam tapi masing2 relax je.
Oh ye,kat sekolah tadi kitorang kena jaga kelas2 lain,adik2
form 1-5.
Ngeh ngeh ngeh kami berkuasa!macam cikgu da rasenye.
Tapi budak2 lelaki form 3 kurang ajar gile,dah la bising..
Abang2 upper 6 yg jaga kelas pun join sama,
tu la yg mai tak suka ngan budak lelaki ni..hish....
oops kena mandi dah ni,jap lagi nak g sekolah balik..tata