July 18, 2012

HAPPY BIRTHDAY PRIYANKA CHOPRA!

ASSALAMUALAIKUM
Hari ni special sikit..Birthday PC la..hehe eksited ni..
Trending kat twitter,kat fb pn bleh tahan gak sampai sume page bollywood
tukar dp PC..
Tapi yg tak best nye semalam tak dapat twit ngan fan pc yg laen..
Semalam tido awal,ruginye la..si dia pn ade..
Tapi takpela,asalkan dapat wish kat PC,pagi tadi agak berseri sikit hehe
Terima kasih pada kawan2 yg turut menyerikan hari saya :)
Eh2 lari topik plak,arini nak cite pasal PC je..
Yang ke-30 dh,tapi still cantik ok..
Malam ni fans PC nak wt trending lagi..jap lagi la ni.
Tapi sume dari india n singapore..
Takde geng la,nak join kew tak ek???
Tengok la nanti..ok ni dia pic PC :)




No comments:

Post a Comment