July 13, 2012

kelas saya

ASSALAMUALAIKUM
pergh lama gila kot tak update blog ni..dekat sebulan rasenye..
eh yeke...ntah la
mai busy sebenarnya..bukan busy wat hmwrk,
tapi busy ngan drama untuk muet tu..
tapi cm fail je,lupa skrip,tertinggal scene.
tu la akibatnya law xde practice..
tapi takpela,benda da lepas..nak marah pun da tak guna.
Haha tak sampai seminggu pun settle tok drama tu.
Malas je nak update,takde pape yg nak dikongsi.
So far best gak la jadi student form 6 ni..lower 6 memang
untung,dapat on9 dalam kelas..tak kisah la
cikgu masuk ke tak,
tapi kadang2 cikgu suruh tutup netbook dulu n fokus belajar.
Mesti ramai yang jeles ngan kitorang kan??
Haha biar la kitorang fun2 dulu,taun depan nak stpm..
Bulan 11 ni pun ade exam tapi masing2 relax je.
Oh ye,kat sekolah tadi kitorang kena jaga kelas2 lain,adik2
form 1-5.
Ngeh ngeh ngeh kami berkuasa!macam cikgu da rasenye.
Tapi budak2 lelaki form 3 kurang ajar gile,dah la bising..
Abang2 upper 6 yg jaga kelas pun join sama,
tu la yg mai tak suka ngan budak lelaki ni..hish....
oops kena mandi dah ni,jap lagi nak g sekolah balik..tata

No comments:

Post a Comment