August 28, 2012

Fun

ASSALAMUALAIKUM
whoop!arini kena gak update something..
Hidup saya sekarang macam biasa je,happy ngan family n kawan2,
dah malas nak fikir pasal benda yg tak penting..
Hmm banyak benda yg boleh buat kita happy.
And salah satu benda or perkara yg buat saya happy adalahhhh
bila NASHA AZIZ reply tweet saya!woahhhh!!
i'm speechless!
Err mesti anda semua cakap saya 'jakun' kan??baru dapat reply
drpd artis pun nak kecoh kat blog..
Eh suka hati la..
Tweet kat PC tak pena reply pun,ala lagipun jarang tweet kat dye.
Taktau nak cakap apa..
Oh ye,aritu entah macam mana leh mimpi hantu balik,
seram kot,MISTERI PERIGI LAMA~~
With special appearance FARALYNA IDRIS as akak fasi yg garang..grrrr..
haha terus saya tweet kat dye esoknya..
Eh dye reply plak,sejak dr tu da rajin tweet kat dye,
and semua dye reply..
Wahh bagus la kak fa ni,tak sombong..*tepuk2
Em cite pasal PC plak la,dye ngah gigih siapkan album dye..
Now kat london,nanti dye akan perform ngan lady gaga,will.i.am(ekceli tak tau pn ni spe)
So boleh dikatakan ada kemajuan la dlm karier dye,dye sangat talented!
ok la anda semua,da nak maghrib ni,assalamualaikum!



No comments:

Post a Comment