August 31, 2012

Happy Independence Day Malaysia!!

ASSALAMUALAIKUM
happy independence day!!yg ke-55 da..
Sangat berbangga menjadi rakyat Malaysia..
Err tak pandai nak bg speech,cukup la sampai di sini je speech pasal
kemerdekaan ni..ok hari ni walaupun cuti umum tapi
kitorang ada kelas muet,yela senin da exam kan..
Banyak persediaan kena buat,sir pun da risau..
Tapi tak ramai yang dapat datang sebab minggu ni akak2 sume nak
kawin,memang minggu perkahwinan ea?eh tak sedap la,
minggu pernikahan baru sedap,nampak suci je..
Kali ni banyak saya nak cite,harap tak menyampah dan boring..
Semalam lambat gak la tido,kol 12 lebih.
Semata-mata nak countdown,tapi countdown sorg2 je..
Semua org da tido,so sye ngadap twitter ngan fb je la..dok
tweet kat nasha aziz,hehe tu sebab dye tak sombong..
Tapi semalam dye tak reply pn tweet,tak perasan kot..
Banyak sgt tweet dye kena reply,takpe taknak putus asa lagi..
*ok wat perenggan 2 plak

Pagi tadi plak agak awal saya bangun sebab nak g kelas kan..
Law tak lambat la jugak,kol 8.10 baru bertolak..
Naik porsche la,ape lagi..Mini cooper jiran pinjam..haha *berangan
Pastu sampai sekolah kol 8.30,terus parking kat dalam sekolah
tapi tak mauk kelas terus bb tunggu kawan..
Tiba2 datang seorang pakcik bermisai,pak guard!
Tak pasal2 kena tengking ngan dye bb terus masuk sekolah tanpa tulis nama..
Adoyai sir plak wat taktau je lalu sebelah..
Then last2 saya fire pakcik tu balik,ketawa plak dye..serba salah la tu :p
Kelas bermula agak lewat sementara tunggu yg lain datang.
Abes kelas plak awal,tapi lepak2 jap ngan kawan2..lagipun
bukan semua balik,ada yg stay jap..
Then wat sesi photoshoot jap,berangan2,pastu baru balik..haha ni la antara
hasilnya:






4 comments: