August 22, 2012

hari raya pertama...

ASSALAMUALAIKUM
SELAMAT HARI RAYA!!
haha tak terlambat lagi kan??
ok sye nak cite pasal hari raya pertama sye aritu..
Bangun tak brape nak awal sangat la,pastu mandi,makan,siap2 pakai
baju raya..jubah okay haha
Tapi rasenye tu kali terakhir sye pakai jubah selagi belum
gemuk bab nampak cam mak orang!
haha tapi law tengok balik nampak okay okay je..
Dah2 sambung balik,pastu salam2 ngan mak ayah,adik bradik..
Duit raya mesti la dapat kan..
Pastu g umah atok kat depan umah,then umah atok kat teluk jeri plak.
Pastu balik...tunggu sdare datang beraya..tapi law dorang datang
cepat2 saya nyorok kat dapur..
Tapi sebelum tu tolong angkat air sume,at least tunjuk muka kat sdare kan..
Hmm tu la first day raya sye,boring kan..
Teringin nak g jalan2 masa pagi raya..
Sekarang da masuk raya keempat,masih menunggu orang2 tersayang
datang beraya,tapi tak muncul2 plak..
Eh ade amran kat tv9!!macam tau2 je..tata~~nak fokus amran ni

No comments:

Post a Comment