August 3, 2012

menghilang sebentar

ASSALAMUALAIKUM
alo blog tersayang!
da lame tak melawat,buruk dah rupa blog ni hehe
da lame gile kot tak update blog ni
busy actually..
Ari ni baru ade mase nak update tapi taktau la
nak cite pasal ape..
Takde yg special rasenye..
Cuma sekarang ngah siapkan video log untuk minggu ke-2..
Tapi isi dye tak siap lagi,baru dapat sikit...
Oh ye,SALAM RAMADHAN! haha tak terlambat
rasenye nak wish..
Raya ni cm rase special plak tp taktau la nape..
Hurm kat video log tu pun ade cite pasal raya..
And mai ade cite sikit rahsia tu..
Untung la sir danny bb dapat tau..haha
Ok2 nak sambung wat video log ni,babai~~~

2 comments:

  1. dah 2 kali vote cool tu.haha bagi lah upah ke ape ke,haha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. nah aiskrim mat kool perisa coklat....suke tak suke tak??

      Delete