August 24, 2012

SABAR TAK SABAR

ASSALAMUALAIKUM
haa korang tengok tak cite SABAR TAK SABAR semalam?kat tv3 la..
haha sye nak share sikit pendapat sye pasal cite ni..
Best gak la cite ni,lagu hindustan sume..
Memang melekat je la tengok cite ni,lagu dye pn best2 sume..
Yang penting ada lagu kal ho naa ho ngan mujhse shaadi karogi.
Ok sambung balik,sye rasa tak salah kot law kite tertarik kat 
warga asing,perasaan masing2 kan..
Tapi bagi sye biar la kita suka yg dah jadi warganegara kan,
ensem memang penting la,kaya,ada bisnes sendiri..
Taknak la yg jual karpet naek moto ke van ke..haha
taste kena la tinggi kan..
hmm pandai gak tiz zaqyah tu berlakon kan
Ingat tak scene masa dye dok berangan kat dapur tu??
Actually tu la yang akan saya lakukan bila dengar lagu hindustan or
teringat kat crush haha kinda..
ok tata...

*nekadnya post benda mcm ni

2 comments:

  1. eh,sidebar DIA tu macam lebih kurang sama jaa ngan HE kat my blog.haha terinspirasi ea.haha xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. ea?a'ah la baru teringat...maaf tak sengaja.. =)

      Delete