September 9, 2012

belajar macam biasa

ASSALAMUALAIKUM
happy lazy sunday!da nak tamat da sunday pn..
Mata da start ngantuk ni tapi update jap la..
Tapi actually takde pape pun nak cite,
my lfe is kinda boring(nth betol ke tk ayat ni)
Memandangkan exam da abes,minggu ni start belajar balik la..
Tapi harap2 minggu ni lg best daripada minggu lepas.
Oh ye,petang tadi anak sedara datang umah..
Wahhh rindu sesangat kat dorang,tapi awish tak bape sihat..
Nampak makin kurus da,kesian plak tengok dye.
Orang nak dukung taknak plak,tapi abang dye plak yg mengada
nak duduk atas riba..tu pun bb nak main game..


dia jantung hatiku...AWISH

No comments:

Post a Comment