September 1, 2012

cover sikit

ASSALAMUALAIKUM
haha post yg ni just nak cover post sebelum ni je..
Sbb ade kesilapan teknikal sikit..
Tapi agak memalukan la,taktau la camne leh jadi..
Ni mesti sebab line problem tadi kot..
haha so law da ade post ni law korang bukak blog takde
la terus tunjuk disaster tu kan..haha
Mane la tau leh pengsan ke law tengok pic tu haha
Oh ye,tadi pas isyak g open house umah makcik kat sebelah ni.
Dye jemput sdare mara je,lagipun da malam kan..
Eh tetiba terjumpa seseorang,da agak da mesti jumpa dye nanti..
Ingatkan abang dye sbb muka sama je..
Tapi tengok dye ngah borak ngan abg,memang confirm la kot..
Tapi dye tak mesej pn,aritu masa terserampak terus dye kol.
Da lupa kat kita la tu..em takpela..
Saya memang selalu dilupakan............
Hurm mata da mengantuk plak,tapi rugi la law tido sebelum kol 12..
haha lagipun esok tak sekolah kan,leh tido lambat..
Ok la,takde pape dah nak cite kot,nunite awak semua..assalamualaikum!

No comments:

Post a Comment