September 10, 2012

fabulous day

ASSALAMUALAIKUM
hai awak semua!!!
Hari ni mood baik hehe 
Kat sekolah tadi best gile kot..
Cuma yg tak bestnye kena kacau ngan kawan2.
Since dorang sume da tau sye geli ngan kucing so dorang sibuk
la mengusik..JAHAT!
Terseksa jiwa taw..kucing tu plak asyik masuk kelas je..
Pastu masa nak balik dari tandas pun dye ikut gak,siap kejar plak tu..
Memang berlari 100 meter la tadi..haha
And tadi pun sye mem'peramah'kan diri utk tegur n salam
cikgu mazlin,haha sebelum ni dye je yg mulakan..
Permulaan yg baik kan??pasni nak cuba tingkatkan lagi PR sye..haha
Pastu balik kelas semula then post gambar kat dye..
Sesaja nak cuba hargai orang lain,bila lagi kan nk start law bukan sekarang.
Other things yg jadikan hari ni fabulous adalah.......
DAPAT TENGOK COVER SINGLE PC!!
Tinggal 3 hari je lagi sebelum single dye IN MY CITY keluar.
Tapi just kat india je la n america utk NFL tu..
Haa ade lagi satu,semalam birthday fiza sabjahan upenye,
lambat tau plak,baru pagi tadi tau..
Then pas siasat baru la sye wish kat dye..da lama
actually tak tweet kat dye..
Ok nk sambung dengar masti fm ni,salam...

ni la single pc,awesome kn???

No comments:

Post a Comment