September 11, 2012

great day

ASSALAMUALAIKUM
err da nak tido actually,tapi update jap la..
Nak share pasal kat sekolah tadi..
Alhamdulillah hari ni happy lagi..
Kat sekolah tadi kitorang tak belajar pun,dorang sume practice
drama utk hari kemerdekaan jumaat nanti..
Tapi sye tak masuk pun,penat la..
Fokus utk koir je,baru nyanyi sikit pun da sakit tekak haha
Dah lama tak menyanyi kuat2..
Pastu kelas kitorang pindah kat bilik seni plak..
PP pun tak belajar so amek masa on9 twitter
jap sementara tunggu bdk2 eko abes klas...
Wahh ade nasha aziz,masa pagi tu sempat tweet kat dye..
Dye g mersing jap tapi da balik KL semula dah..
Sempat gak la balas2 tweet ngan dye..bestnyeeeeee
Leez pn balas gak tweet,biase la waktu pagi kan tak ramai 
orang dok on9 kat twitter,so dapat la dye reply..
Best gila kot masa practice koir,terkeluar la sifat
sebenar sye,btw memang taknak sorok pun..

Haa baru teringat..hari tu tengok video PC bg speech
kat youth summit 2012,really inspiring me..
So sye gunakan sume kata2 n nasihat dye..
Memang tak rugi la sye minat kat dye,now semua peminat dye
tak sabar dok tunggu first single dye kuar..2 ari je lg..
counting days....



No comments:

Post a Comment