September 30, 2012

i'm backkkk

ASSALAMUALAIKUM
hai korang!! lamanya tak update blog ni..
Dah bersarang da,hehe
Takde la busy sangat sebenarnya,just malas je..
Seperti yg diketahui umum,PRIYANKA CHOPRA da jadi penyanyi sekarang!
woah!!!suara dye sangat awesome!!
try la dengar IN MY CITY..
err cmne ek nk mulakan cite,hurm...
Saya dah suka budak tu balik..
err actually tak pernah berhenti suka dye,
sekarang bertambah suka dye,lebih2 lagi
sekarang dye guna dp cute...
Semalam saya jadi jiwang jap ngan Hany Eisha..haha
kami hadapi benda yg sama actually,tunggu sesuatu
yg belum pasti jadi milik kita..
Tapi saya dah wat keputusan nak tunggu dye,
crush tu just biasa2 je,
tak lama lagi lupa la..
btw i'm really in love right now!
*da lama tak tulis camni

No comments:

Post a Comment