September 3, 2012

mukhsin

ASSALAMUALAIKUM
korang semua mesti pena tengok cite mukhsin kan?
nak cite pasal pelakon dye ni,syafie naswip..
Haha da lama follow dye tapi baru semalam tweet kat dye..
Woah tak sangka dye minat hindustan gak,speechless..
Susah kot nak jumpa lelaki camni,seumur hidup baru jumpa 2 orang.
Semalam kebetulan ngah tengok cite dilwale dulhania le jayenge
kat ntv7,macam biasa la hari ahad memang asyik
on9 fb ngan twitter je,eh bukan hari ahad je,hari2!
Haha pastu terbaca la syafie ni tweet pasal dialog kat cite tu..
Haha ape lagi,memang peluang yg takkan dilepaskan la..
Rupanya dye memang layan bollywood since 4 tahun.
Tapi dye tak minat pc plak,tapi takpela asalkan dye minat kareena,
deepika ngan rani..
Kat sekolah tadi da start berangan da,haha padahal nak exam tu..
Tapi sekejap je la,fokus exam plak..
Oh ye,jom cite pasal muet tadi.
Susah kot,n sangat tak best jadi candidate a..
Dah la,taknak ingat sangat pasal tadi,fokus utk muet reading,listening n writing plak esok,wish me luck ea =)
Saya selitkan sikit pic syafie utk renungan bersama haha



No comments:

Post a Comment